Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan kell meghánytatni magam?

Hogyan kell meghánytatni magam?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 19:35
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
92%
Szia! Én 171 centi vagyok és 67 kiló (nem nagyon tetszik, mert kb 1 év alatt lettem ekkora). Egy éve 58 kiló voltam. Hidd el eléggé kivagyok miatta, mert semmi nem jön rám, de amit Te szeretnél az nem megoldás. Tönkre teszed magad és az senkinek sem jó, illetve a hirtelen fogyásnál csak a kilókat veszted el, a bőröd nem lesz szép (nem tud olyan gyorsan alkalmazkodni és lógni fog ez elég csúnya látvány tud lenni). Sport és étkezés et a tuti, igaz lassabb, de biztosabb és egészségesebb is. Annak aki meg a b... és hasonló szavakat használja üzenném, hogy büszke lehet magára. Taposson még ő is egyet azon a szerencsétlenen, aki így is a padlón van. Hogy jössz ahhoz, hogy ilyeneket ír egy olyan embernek akit (bocsánat, hogy ezt írom) a saját nem normális családja is bánt. Nézzél tükörbe te tahó. Mit szólnál ahhoz, ha esetleg a te gyerekednek írná ezt valaki. Nem vagy kövér, max nem vagy deszka de ez nem akkora gond. A pasik többsége amúgy is azokat a lányokat szeretik akiken van mit fogni. Írj, ha segíthetek valamiben
2011. febr. 5. 22:34
 22/25 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló, abban tökéletesen igazad van, hogy erre a minősíthetetlen stílusra nincs magyarázat. viszont a kérdező talán belegondol, hogy miért csinál kapitális hülyeséget... ha nem mozgással és helyes étkezéssel akar lefogyni, az akaratgyengeség. ebben pedig igaza van az oltogatóknak. viszont az önhánytatás könnyebbik megoldás és nem mellesleg tönkreteszi az egészségét... ésszel él az ember, tegyen érte, hogy normális alakja legyen, ne pedig hányjon minden étkezés után. én is önerőmből fogytam 15 kilót, napi 20-30 perc mozgás és némi önfegyelem...nem kell koplalni, de nem is kell 3 tányér csülkös bablevest befalni-.-
2011. febr. 6. 15:34
 23/25 anonim válasza:
Kedves Utolsó. Teljesen igazad van, nem a hánytatást helyeslem. Ahogy írtam más megoldást kellene választani, mert ez nem jó megoldás. Viszont finomabban is meg lehet mondani. Én, ha magamból indulok ki és ezt nekem írták volna és nem elgondolkodnék azon, hogy igaza lehet, hanem még jobban magamba fordulnék. Sem a hánytatást, sem az olyan fogyókúrát nem tudom elfogadni ami drasztikus, koplalással jár. A legjobb megoldás a helyes táplálkozás és a sport (persze azt sem szabad túlzásba vinni).
2011. febr. 8. 15:25
 24/25 Szabó Éva Györgyi válasza:
100%

Üdv! Én 173cm magas és 61 kg vagyok. Ne tedd! Egyél mindent ami jól esik, NE LEGYEN BŰNTUDATOD miatta! Semmi értelme! Ha fogyni akarsz, étkezések előtt egyél almát. De nem hiszem, hogy neked fogyni kellene!

Egyébként, ki az aki azzal bánt, hogy kövér vagy? Talán nem jó a szeme?

Beszélj az osztályfőnököddel, vagy olyan emberrel, akiben megbízol. Majd Ő elirányít egy szakemberhez. Édesanyáddal megbeszélted már a dolgot? Van nővéred, aki látja hogy csinos vagy ezzel a magassággal, és testsúllyal?

Gondolkozz! És ne tedd!

Sok sikert!

2011. febr. 8. 19:46
 25/25 anonim válasza:

Szia. Kérlek ne tedd! Én 1 éve csinálom....és ..beszélj valakiivel. Én egy honapja írtam meg osztály főnökömnek..mert nagyon bizok benne. Anyumék nem tudják de osztfőm azt mondta elkell nekik mondanom. És igaza van mert segítségre van szükségem...mivel..hiába nem akarok hánytatni.....egyszerűen...nem bírok.leállni. Ha szeretnél vaalamit kéedezni írj üzit....mert tudok soooook mindent mesélni.

Viszont arra kérlek ne tedd!

2012. febr. 5. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!