Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan tudnám lelkesíteni...

Hogyan tudnám lelkesíteni magam a fogyókúrához? Egy db-ig kitartó vagyok, de aztán.

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, amióta az eszemet tudom azóta örökké fogyni akarok és egyszerűen nem tudom elfogadni magam, eddig nem sikerült elérnem amit szeretnék, barátnőim szerint már ebbe betegszem bele, de annyira zavar, hogy körülöttem mindenki csinos én meg...egyébként 160 cm vagyok és 70 kg 52 szeretnék lenni, bárcsak sikerülne már, egy ideig tart a lelkesedés, de aztán jön egy kis törés az életemben és.... iszonyatos édesszájú vagyok, már nagyon kétségbe vagyok esve és még az is a bajom, hogy mindig rögtön, gyorsan akarok jóalaku lenni jáááájjjj megőrülök!!!!!
2011. aug. 17. 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez fejben dől el.

1. Ne menekülj az evésbe, ne ez legyen az örömforrás. Ha lelki gondjaid vannak, akkor nézz szembe velük, és ne kompenzálj kajálással. Nézz mélyen magadba, vagy menj el pszichológushoz, hogy megértsd, miért teszed ezt, hogyan működsz tudat alatt, hogyan lehetne ezen változtatni.

2. A fogyás hosszú folyamat, főleg ha 10+ kilóról van szó. El kell döntened, hogy ha ez neked tényleg nem jó, akkor nem itt siránkozni kell meg belebetegedni meg elrontani az életedet az önsajnálattal, hanem tenni a változásért, más ugyanis helyetted nem teheti meg. És nem fogyózni kell, hanem életmódot váltani. Egészséges táplálkozás és rendszeres sport - ha ez az életed részévé válik, egy idő után ez lesz a természetes, megszokod, és ne is fogod érteni, hogy csinálhattad régen azt, amit.

Tehát mégegyszer: a dolog fejben kezdődik. Tapasztalat, én 25 kg-t fogytam. De azt is hozzátenném, önmagában az, hogy vékonyabb vagy, nem tesz boldoggá. Csak akkor, ha ettől nő az önbizalmad, jobb lesz a közérzeted. Ha utána meg attól rettegsz, hogy visszahízod, semmit nem ér az egész (itt visszautalnék a ne fogyózz hanem válts életmódot részre)

2011. aug. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!