A zöld tea jó fogyókúrához?
Figyelt kérdés
Én ma kezdtem el zöldteát inni azt mondták hogy étvágycsökkentő hatású Én már ma vagy 1 litert megittam és nem ettem semmit szerintem vacsira eszek majd egy keveset de tényleg nem érzem magam olyan éhesenke!Nem akakrom magam kínozni de kiváncsi vagyok van e értelme szerintem 3-4 napig iszom ha látom eredményét akkor folytatom de ha nem abbahagyom!Valakinek esetleg van ebbe tapaszalata?2009. febr. 26. 15:51
1/1 anonim válasza:
tapasztalatom ugyan nincs,de valószínűleg jó a fogyáshoz.Ezenkívül antioxidánsok is találhatók benne,amik nagyon fontosak ahhoz,hogy egészséges legyél,úgyhogy duplán jól jársz vele!:)(én is gyakran iszok zöld teát és jó hatással van rám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!