Mitől tudnám magam meghánytatni? Nincs valami módszer rá a ledugott ujjon kívül?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 19:46
1/12 A kérdező kommentje:
Lehet nem pont ez a megfelelő téma, bocsánat.
2011. jan. 5. 19:46
3/12 anonim válasza:
Szerintem ne hánytasd meg magad , mert ha nagyon sokszor teszed bele is halhatsz!! :(
4/12 anonim válasza:
Igyál pici kortyokban langyos - sós vizet ( fél litert ).
5/12 anonim válasza:
mért akarsz hányni?? de komolyan?
6/12 anonim válasza:
Ha sokat hánysz annak a nyelőcsöved is kárát fogja látni. Szerintem tegyél le az ötletről.
7/12 anonim válasza:
Fél liter pálinka segít elérni a kívánt hatást, ha ez mégis kevés lenne, akkor emeld a bevitt mennyiséget.
8/12 anonim válasza:
Az Ipecacuana növénnyel :) Nézz utána a neten:)
9/12 A kérdező kommentje:
2011. jan. 9. 12:55
10/12 anonim válasza:
Nem hogy örülnél, hogy megmarad benned az étel!!! Sokan mit nem adnának érte, ha megkímélhetnék magukat a hányástól. Fogyni akarsz??: Akkor ne egyél annyit. Eljön az idő amikor csodálkozni fogsz magadon, hogy, hogy lehettél ennyire... Gondolj azokra a milliókra akik soha nem tudnak jól lakni, sok kicsiny gyermek éhen hal. Becsüld meg, hogy van mit enned és ne a hányáson járjon az eszed! Már előttem is leírták a veszélyeit. A gyomorból távozó pepsin, (sósav)olyan tömény, hogyha a bőrödre cseppentenéd, kiégetné... ennyi TÖBBET ÉSSZEL, MINT ÉSZ NÉLKÜL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!