Azt akarom kérdezni én 90-és 102 kg kb 176 cm magas 15 éves vagyok és hogy hogyan tudnák leadni pár kilót hogy könnyebnek és jól érezem magam?
Szia!
mi az hogy 90 és 102 kilo? a között vagy vagy, a 90 szereznéd elérni, és most 102 kilo vagy
bocsi de nem értem:S
amúgy meg csökkenteni kell az édességek, és a nagyon zsíros kajákat
reggelizz normálisan, de barnak kenéyr legyen, hozzá sok zöldség
ebéd az leves, főzelék, vagy vmi párolt kaja legyen, laktató is egyben de nem is nagyon hízlaló
vacsorára mindenképp vmi könnyűt ajánlok, paradicsom, saláta, mozzerella sajt, párolt csirkemell, hal, joghurt, túró gyümölccsel stb stb..
napi 5-6 egyél kisebb adagokat
sok víz, sok zöldség-gyümölcs
egészísd ki sporttal is
1. alapos kivizsgálás, hátha szervi probléma áll a háttérben.
2. ha megbizonyosodtak erről, hogy semmi gond, akkor keményen tartani kell amit mond a doktor úr / nő / dietetikus.
3. nincs nasi rágcsa stb..
4. sport kell neked ! lehetőleg vizisport, mert ahogy az előző mondta, könnyebbnek érzed magad !
az általános túlsúly oka, hogy keveset mozgunk.
Nincs olyan hogy fogyókúra csak, ez csak a női magazinok által terjesztett baromság! Diéta kell (azaz gondosan megtervezett/válogatott étrend)
Ugyanis fogyókúra az, hogy megeszel egy nap 2 joghurtot és koplalsz.Igazából ettől csak hízol mert a szervezeted megszokja, hogy kevés táplálékot kap ezért ha eszel azt zsírba fogja fektetni, hogy legyen miből energiád---ergo még több háj lesz rajtad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!