Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi az ideális testsúly?...

Mi az ideális testsúly? 48-éves vagyok 162-c. M. Magas, és 89kg nő vagyok!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sztem olyan 65-70 kg, mivel írtad h már teljsen felnőtt nő vagy. Ilyen korban nem kell csontsoványnak lenni.
2009. ápr. 11. 19:18
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor igen csak kellene fogynom de hogyan?
2009. ápr. 11. 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
hát fogyni csak egyféle képpen lehet, diétával
2009. ápr. 11. 19:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen de én imádok enni és nagyon szeretnék soványabb lenni.
2009. ápr. 11. 19:33
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Akkor ez egy feloldhatatlan paradoxon. Fogadd el.
2009. ápr. 11. 20:02
 6/12 A kérdező kommentje:
hát ezt nem fogadom el mert mindent megpróbálok megtennihogy csinos jólápoltságom mellett valami uton tudjak fogyni kérdés hogyan miféle olcsó fogyókúrával?
2009. ápr. 11. 20:39
 7/12 anonim ***** válasza:
1ső vagyok. Sztem próbáld ki a 90 napost, mert az alatt nem kell éhezned, és kb mindent ehetsz, csak annyira kell megtartóztatnod magad, hogy az adott napon ne bűnözz. Mert amit aznap megkívánsz pár nappal később megeheted. A lényeg, hogy igyál sok folyadékot mellé, mert akkor a bőröd szép marad.
2009. ápr. 11. 20:45
 8/12 A kérdező kommentje:
megpróbálnám a 90-napos fogyókúrát, de mi az? és mennyit lehet fogyni? és remélem nem drága.
2009. ápr. 11. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs látványos neve. de az egyetlen fogyókúra, amit akár évekig tudsz csinálni az alábbi alapokból áll.

1) Aerob edzés. Sokáig, alacsony intenzitásal végzett mozgás, pl lassú kocogás. Az a helyes tempó, amelytől nem lihegsz, a zsírégetéshez oxigén kell. Hetente 2-3 pihenőnapot be kell iktatni az izomzatod regenerálódása miatt, de ezeken a napokon is több zsírt éget a megdolgoztatott izomzatod! A súlyzós edzések ha kis súllyal, gyakori ismétlésszámmal végzed őket, szintén segítenek fogyni, ha nagy súllyal kevésszer, akkor "vastagítják" az izomzatodat. A zsírégetés aerobnál kb 30-40 perc elteltével indul be, addig vércukrokat bontasz.

2) Rengeteg folyadék- az "olvadó zsírok" és a zsírokban raktározott, évek alatt felgyülemlő mérgek kiürítésére, és hogy be tárolja atested a vizet. Ha sokat kap, megszokja, hogy nem kell raktározni.

3) Ugyanez vonatkozik az anyagcseréd felpörgetésére. Sokszor, akár 6-7X keveset enni (de sosem este) azt jelenti a testnek, hogy nem kell zsírtartalálkot képeznie, úgyis jön utánpótlás.

4) Szétválasztás! Nem kalóriát számlálgatunk. Zsírok, fehérjék, szénhidrátok, cukrok. Ezeket kell nézni az ételeid összetételében. Zsírt CH nélkül nem tudsz megemészteni, CH-t viszont reggel érdemes enni. A nap többi részében zöldségek, nyersen is, rostanyagok és sok-sok fehérje, akár növényi, akár állati! Ha ebből nem fogyasztasz eleget, izomból fogysz.

Tehát: Folyadék, Anyagcsere, Szétválasztás, Aerob edzés.

Olvasd össze a kezdőbetűket, ezen minden kuncsaftunk röhögőgörcsöt kap első körben, aztán örül a sikernek.:)

2009. ápr. 19. 14:41
 10/12 anonim válasza:
21%

Ami itt le van írva az nagyon NAGYON nagy baromság.

Fogyni EGYFÉLEKÉPPEN lehet, és nem diétával hanem MOZGÁSSAL!

Kedves kérdező:

Napi 1 óra intenzív mozgás (úszás, torna, kb bármi ami nem a TV előtti csokizabálásos elektrosokkal működik) és azt eszel amit akarsz.

2010. ápr. 27. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!