Milyen magas rosttartalmú kajákat fogyasztol?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 23:06
1/5 anonim válasza:
reggelire zabpehely, tízóraira gyümölcs, főleg alma. utána pedig sok zöldköret: zöldbab, karfiol, stb...
2/5 anonim válasza:
Zab, zöldalma, karfiol, karalábé, répa (utóbbi kettő nyersen is!), brokkoli, zöldbab, borsó.
3/5 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű gabonákból készült kenyerek (barna), zöldségek, gyümölcsök.
4/5 anonim válasza:
Reggelire joghurt egy kanál zabkorpával és gyümölcsdarabokkal.
5/5 anonim válasza:
Tök,spenót,kenyér,árpakása,paszuly. De nem mániából, hanem mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!