Hogyan kell meghánytatni magam?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 19:35
11/25 anonim válasza:
Én még elhízott olimpikont nem láttam.Ugyeee...
12/25 A kérdező kommentje:
oké,mondjuk h igazatok van.,. de egyszerűen gusztustalan vagyok. 170 cm és 61 kg. OO és már ma megettem 2sütit meg egy csokit is és most büntudatom van ,többször probáltam meghánytatni magam de nem sikerült ,.utánna nagyon fájt a torkom.mármint nem ugy mint amikor mágfáztam. nagyon rossz. itthon kiskorom óta dagadtoznak, bár mostz már azt modnják h viccből mondták.de nekemez nagyon rossz,.
2011. jan. 31. 17:30
13/25 anonim válasza:
a K*VA FAJTÁD, most komolyan! 170/61-el rinyálsz itt bmeg.. szánalmas p*csa vagy! én 169/65ről voltam képes mindenféle debil módszer nélkül lefogyni 54re, pedig ritka lusta és édesszájú dög vagyok.. de legalább nem olyan SZÁNALMAS mint te! ráadásul akkor sem voltam kövér, csak pufi. tudod mit.. hánytassad is magad, legalább megdöglesz.. az ilyen debilek nem tudom minek élnek..
14/25 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy kövér, de ha fogyni akarsz inkább valami normális módszert keressél.
15/25 anonim válasza:
Például vegyél egy Kiszel Tünde naptárt
16/25 A kérdező kommentje:
ez jó.:) veszek egyett.:D jujj szerintem te vagy a debil h igy irsz másnak,primitiv vagy.és ha nekem ez igy nem jó?.nem tetszik az alakom?! inkább ne irj.keress föl 1 pszihologust .
2011. febr. 1. 13:20
17/25 anonim válasza:
Ha neked ez igy nemjo,ha nem tetszelmagadnak, akkor probalj meg egeszsegesebben elni. Egyelsok friss gyümölcsöt, zöldseget, igyal sok vizet,mozogj,sportolj.Ne akard magad betegge tenni,hidd el a szepseg nemer annyit. Tudommilyen rossz erzes az, amikor az ember pont annak nem tud megfelelni,akinek a leginkabb meg kellene, önmaganak, de nem az a megoldas, hogy esz nelkül követsz valami örültseget, ami nem ketlem, hogy hatasos, de mind tudjuk mi a vege. Egyebket örült nagy tevedes, hogy abba fogod tudni hagyni. Elkezded, es egyszer csak nem lesz megallas, akkor sem, ha böven az alomsulyod alatt leszel. Kerdezd csak meg azokat, akik csak ugy viccböl gunyoltak, hogymi a jobb? Ha duci leszel, vagy halott?
18/25 slywer válasza:
Mondjuk reggel igyál meg 1 pohár langyos,sós vizet(Én akkor használtam,amikor fogyózni akartam,de) hányingerem lett tőle,úgyhogy abbahagytam--->utána dug le a torkodon az ujjad.
Hát...nem ajánlom---csak a gyomorsavad "sokasodik"--->jön a reflux.Úgyhogy inkább menj el orvoshoz és egy dietetikushoz
19/25 anonim válasza:
sziia. én is hasonló magas és kb. enyi kiló vagyok és NEM kövér. mindenki azt mondja, h tök jó alakom van.! ne csinálj olyat amit késöbb megbánhatsz ://
20/25 slywer válasza:
Hát....ha FoGYNI AKARSZ,akkor inkább keress fel egy dietetikust,aki megfelelő étkezési ajánlatot ad---persze a megvfelelő testmozgás mellett.
Amikor Én fogyóztam,akkor a "reggeli" 1 pohár sós langyos víz---még az étvágyad is elmegy és is hányingered les)Ugyhogy abba is hagytam! Inább nem szenvedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!