Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Szedjek Adipexet? Mert már RÖSTELLEM SAJÁT MAGAM!

Figyelt kérdés

KB-ilyen a test alkatom .

[link]

És már nagyon rosszul érzem magam a sulyom miatt !

És már úgy vagyok vele hogy én sehova se megyek nyáron nyaralni :(

Mert egyszerűen undorodom saját magamtól !

Szerintetek az Adipexel ilyen test alkattal mennyi idő alatt lehet le fogyni ?

Amúgy 78 kg . vagyok.

És 17-éves :((

És már nagyon elvagyok keseredve !

Meg engem inkább a lábszáramnál lévő hús ( Vagy háj )

Zavar nagyon ami nagyon nagy nekem :(

Kérlek adjatok tanácsokat hogyan fogyhatnék le .

2011. jún. 1. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Először próbáld meg diétával, mozgással. Magam is így tettem, de minden visszajött.

Tavaly én is szedtem Adit, rengeteget segített, nem szenvedtem a diéta alatt, és a mozgást meg szinte kívántam. Szerencsére már 9 hónapja tartom a súlyom.

2011. jún. 1. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
életmódváltással, mozgással és sok kitartással fogyhatsz le.
2011. jún. 1. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
17%

Szedjél hangyát!

Sajnos 17 évesen nem sok ésszel áldott meg a Jóisten!

Ha kicsit körbenéznél ezen az oldalon rájöhetnél hogy kell normálisan diétázni (rendes étrend-sok fehérje-kevés szénhidrát-aerob edzés) és hat hónap alatt lefogynál 50 kg-ra! (És ilyen hülyeség hogy Adipex meg sem fordulna a fejedben!)

2011. jún. 1. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
ha 78kg vagy akkor nem olyan vagy mint a képen, először is én egy pszicho mókust javaslok aki rendbe teszi az önkép zavarodat
2011. jún. 1. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Először kezd el rendszeresen sportolni,legalább heti 4x 1órát,kereken 1 évig.

Ezek után már kialakul benned annyi kitartás és önfegyelem,hogy végigcsinálj egy egészséges diétát és változtass az otthoni rossz beidegzésű táplálkozási szokásaidon.

Írhatnék konkrét étrendet,edzéstervet,de akinek egyből a legprimitívebb,a saját egészségével nem törődő módszer az első ami az eszébe jut,annak ilyen formában nem segítek.

2011. jún. 1. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
78kg is lehet kövér az ember ha hozzá 160cm
2011. jún. 1. 22:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok tanácsokat !

De azért nem kell itt hülyézgetni !!!

Mert tudtommal én sem BÁNTOTTAM MEG SENKIT !

Nekem azért jutott ez eszembe mert már 1001-szer probálttam fogyó kurázni de sose volt hatásos !

Amúgy 167 cm -vagyok és 78 kg .

És az alkatom a képhez hasonló !

Csak nekem nincs akkor hasam .

Nekem inkább a combom a nagy meg a lábszáramnál nagy a husi :(

Ami igazán zavar .

És sok oldalt olvastam ahol drasztikus fogyás volt 1-hónap alatt.

És ezért gondoltam hogy ki próbálóm :/

2011. jún. 1. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:

17 évesen én sem javasolnám, hogy gyógyszert szedj!

Nem próbálgatni kell, és nem fogyókúrázni, mert azt én sem bírom végig csinálni.

Nem mondom, hogy gyors, meg csúcsszuper, de januárban én is 78 kg voltam, most 69.

Nem sportolok sajnos, ezt aláírom. De lecsökkentettem a sz@rokat (kevesebb chips, kb heti 1x csak, tésztaféléket mellőzöm, amennyire lehet, estére minimális szénhidrát, inkább fehérje. Amiből lehet, pl üdítők (energiaital... nem dohányzom, nem alkoholizálok, ez az 1 káros szenvedélyem van) csak light-ot iszom, abban nincs szénhidrát, hiába mondják sokan "csak reklámfogás", kávét szintén édesítőszerrel. Fehér kenyeret abszolút nem eszek, jó, más pékáru néha előfordul, de kerülöm, ahogy tudom. Édességeket is csak ritkán.)

Próbáld meg, hogy elhagyod a cukros üdítőket, gyorséttermi kajákat, meg ezeket a dolgokat amiket leírtam, ha betartod, nyár végére eléred a 70-et, aztán tovább...

2011. jún. 1. 23:27
 9/9 °:Amigo:° ***** válasza:

Nem értem, miért kell felesleges köröket futni.

Vannak szakemberek, akiknek ez a munkájuk. Keress fel egy jó edzőt a környékeden és csináld amit mond.

Ennyire egyszerű, ő tudni fogja, mi kell neked.

Később csak még nehezebb lesz...

2011. jún. 2. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!