Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valaki vett már be 2 Adipexet...

Valaki vett már be 2 Adipexet egy nap?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert a retard változatba kapszulánként 15mg a hatóanyag a sima Adipexben pedig 37mg ugyhogy ha kettesével szedném akkor ugyanaz lenne mintha a másik változatot szedném.
2011. ápr. 20. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
Max egy szívroham ami az adipexnél amúgy nem kizárt.. Mit számít, nem?:)
2011. ápr. 21. 09:28
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Mindenképpen menj el orvoshoz és kérd ki a tanácsát,ha nagyon indokolt folyamatos kontroll mellet talán mehet 2db. De normális orvoshoz menj el nem ilyen nethuszár dokik után nézz!
2011. ápr. 21. 10:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi a választ.
2011. ápr. 21. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
amfetemin származék, drogfüggőséget okoz. a nevében benne van a retardált szó, mivel csak nekik adják és ők szedik...
2011. ápr. 26. 01:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A retard(elnyújtott) változat szerintem biztonságosabb, mint a régi, a másik rövidebb ideig hatott és többször okozott szívritmuszavart állítólag. Én 2 szedek néha, fontos, hogy retardnál ha kettőt szedsz azt egyszerre vedd be(a másiknál halál szerintem a 74mg). Persze ezt senki nem ajánlja ezt. Én 10-est leadok vele három hét alatt(HOSSZABB IDEIG SOHA, igaz maximum 8 hét engedett).(De én magas fiú vagyok 100kg-ról 90kg-os szeretnék lenni, mondjuk egy 68kg-os lacsony nőnél más lehet a helyzet) Mindenesetre én csak magamra vállalok felelősséget. Magyarországon nem törzskönyvezett, orvos nem írhatja fel Magyarországon. Phentermin amfetaminszármazék, de nem kábítószer. Inkább pszichés függőséget okozhat. Szerintem biztonságosabb, mint ahogy itthon állítják.
2011. máj. 4. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Ja még mielőtt valaki jönne a sporttal, meg, hogy milyen hülye vagyok, hogy szedem. Les.arom. Máshogy nem tudom, képtelen vagyok megoldani. Azért igyekszem nem izmot veszíteni, fehérjét eszem(napi 600kalória), carnitint+bcaa-t. Heti 3xaerob. Nyilván valamennyi izom is elmehet. Tudom ha több az izmod, többet ehetsz, mert az izom eltartása is kalóriát igényel. Általában olyan szokott okoskodni, akinek nálam sokkal rosszabb állapotban van és papol, de képtelen változtatni. A másik az edző, szakértő papolása, akinek arról szól az élete, hogy hogyan legyen minden percben fitt! Nem ülőmunkát végez. És mind1, hogy nő vagy férfi, a hájasokat nem szeretik. Én sem.
2011. máj. 4. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!