Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ozempicről vélemény vagy...

Ozempicről vélemény vagy tapasztalatok?

Figyelt kérdés
jan. 10. 10:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Cukorbetegeknek való gyógyszer, nem fogyókúrás szer!
jan. 10. 11:01
 2/22 anonim ***** válasza:
67%

Továbbra is undorító hogy hiánycikk a cukorbetegeknek mert ostoba akaratgyenge p.csák nyomják maguknak! Meg az orvos aki felírja az is megér egy misét!

Ha abbahagyod úgyis visszahízod a dupláját ha nem tanulsz meg normálisan enni a zabálás helyett, ezt nem fogjátok fel??? Sok ostoba..

Na lehet lepontozni

jan. 10. 11:06
 3/22 anonim ***** válasza:
67%

Vélemény? Hányok tőletek akik fogyásra használjátok mert nem bírtok nemet mondani a nasira

Tapasztalat? Idióta kolléganő használta. Lefogyott 8 kilót. Amikor abbahagyta újra zabálni kezdett mint előtte, közel 20 kilót hízott vissza. Hormonproblémái is lettek. Megérdemelte

jan. 10. 11:09
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha orvosilag nem indokolt, teljesen felesleges, drága és káros. Az elhízás okait kell megszüntetni, életmódot váltani.
jan. 10. 11:18
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
CUkorbetegként csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: volt már, hogy nem tudtam beszerezni, mert elkapkodták a fogyókúrázók. Nem merem leírni, hogy mit gondoltam akkor (és mit gondolok most), mert kitiltanak innen.
jan. 10. 12:01
 6/22 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan mondom kívánom neked hogy legyél komoly beteg és ne tudd beszerezni a gyógyszered
jan. 10. 12:21
 7/22 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy az ilyen aki nem beteg, hogy szerzi be? Vény köteles, nem?
jan. 10. 17:20
 8/22 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is fel akarta írni az orvos, IGTm van, kicsi gyerek mellett nem tudok diétát tartani, hormonzavar, metabolizmus felborulva stb, szóval indokolt volt,nem elsősorban a fogyás miatt.

De utána olvasva,én nem vállaltam. Semmi ilyet nem fecskendeznék magamba, ezerféle mellékhatása lehet, hosszútávon szintén nem írnak jókat róla. És ahogy fentebb is írták, életmódváltás nélkül ( ami gyógyszer nélkül is megy) 100% ig rontott a helyzeten az abbahagyás után.

Kicsit olyan ez, mint PCOSre fogamzásgátlót felírni.

jan. 10. 17:53
 9/22 anonim ***** válasza:
81%
#7-es: úgy hogy némelyik fszagyerek orvos egy kis plusz pénzért felírja
jan. 10. 18:02
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Ha valaki csak gyógyszerrel tud fogyni, úgy is visszahízza majd idővel. Csak a szervezetének sem fog jót tenni, plusz az ember bőrének se jó ha hirtelen ledob x kilót majd duplaannyit visszahíz.
jan. 10. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!