Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tapasztalatok a Herbária...

Tapasztalatok a Herbária zsírégető teájáról?

Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem edzeni, inkább a diétával vannak gondjaim. Stresszevő vagyok, viszont nagyon szeretnék fogyni, így gondoltam arra, hogy jó lenne valami olyan tea, ami az étvágyamat is csökkenti és/vagy segíti a fogyást, emésztést, anyagcserét. A címben szereplő teát néztem ki egyelőre magamnak, de mielőtt megvenném, kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Esetleg tudtok ajánlani másféle teákat is, amik segítettek?

aug. 5. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Az összes ilyen szar kamu naiv laikusok számára. A kalóriadeficiten alapuló táplálkozáson kívül semmi nem éget zsírt.
aug. 5. 17:02
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem fog segíteni. Maximum a teázáshoz kapcsolodó rituálé segíthet megnyugodni, ezáltal nyugodtabbnak lenni.

De stresszevésre hosszútávona streszskezelés segít. Ha egyedül nem megy, akkor pszichológussal

aug. 5. 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Többet teszel a fogyásért es az egészségedért ha napi 20 percet sétálsz világosban a szabadban es hozzá olyan teát iszol ami számodra a legfinomabb
aug. 5. 17:15
 4/11 anonim válasza:
43%
Azon hogy féktelenül zabálsz semmi csodabogyi meg tea nem fog segíteni. Felnőtt ember vagy, legyen már önuralmad.
aug. 5. 18:16
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Naturland Fitt-forma teàt szoktam inni. Nem azért, mert fogyni szeretnék, hanem, mert egyszerűen szeretem az ízét. Mivel minden nap elfogyasztok egy csésze teát kijelenthetem, hogy fogyasztó hatása nincs, csak enyhén vízhajtó. Szerintem az általad említett is hasonló lehet. Ne a teától várj fogyást, hanem nézd át az étkezésed
aug. 5. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Pszichológussal többre mész érzelmi étvágy terén.
aug. 5. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Ha stresszevő vagy, nem a stresszt kellene megszüntetned?

Ha lenne fogyasztó tea, lennének szerinted túlsúlyos emberek?

L-karnitin segíthet valamennyit, és a kajához adott rost (útifű maghéj, almarost, zabliszt, stb.)

aug. 6. 05:15
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
nagyon csalókák ezek a teák megy kapszulák, mert víz- és hashajtó hatásúak, és az első időszakban a fosástól fogyás tapasztalható. Ez nem igazi fogyás, csak a víz megy ki a szervezetből.
aug. 6. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Igen, vagy vízhajtó, vagy étvágycsökkentő. Ha utóbbi, akkor a stresszevésen az sem segít, mert eleve nem étvágy miatt zabálsz.
aug. 6. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon finom kis tea.

Nekem segített az etvagyamat csökkenteni és a kakira is jó hazadsal volt.

A legjobb eredményt persze a gyógyszer hozta.

aug. 6. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!