Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tapasztalatok a Herbária...

Tapasztalatok a Herbária zsírégető teájáról?

Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem edzeni, inkább a diétával vannak gondjaim. Stresszevő vagyok, viszont nagyon szeretnék fogyni, így gondoltam arra, hogy jó lenne valami olyan tea, ami az étvágyamat is csökkenti és/vagy segíti a fogyást, emésztést, anyagcserét. A címben szereplő teát néztem ki egyelőre magamnak, de mielőtt megvenném, kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Esetleg tudtok ajánlani másféle teákat is, amik segítettek?

aug. 5. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%

Ugye te sem gondolod komolyan kérdező, hogy ha ugyanúgy eszel, majd iszol egy pár csésze teát, attól lefogysz? Ha ez valóban így működne, mindenkinek bomba alakja lenne.

Ha stressz evő vagy, akkor a stresszt kell csökkenteni. És az otthoni kajákat átnézni: pl. ne legyen otthon nasi (nálam csak ez vált be a nasizás ellen), legyen viszont egészséges rágcsa pl. magok, gyümölcsök, zöldségek helyette. Kész kaják helyett magad főzz.

Találj valamilyen alternatívát a szressz levezetésére evés helyett (pl. tornázz, sétálj egyet).

Ezeket mind fejben kell eldönteni, másképp nem megy.

aug. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!