Én még ennél is tovább megyek. Nem a kalória a lényeg, hanem a tápanyagok mennyisége. Nyílván kalóriát is lehetne számolni, de inkább az arány a fontosabb. Legalább 120 g fehérje kellene. Ez már megvan az 500 kalória, feltételezve, hogy nem tökéletesen zsírmentesen vitted be. És akkor az agyad működéséhez is kell szénhidrát is, ami alsó hangon is olyan 200 g, ami 800 kalória legalább. És zsírt is kell enned, mert arra is szükség van.
2010. okt. 5. 13:17
12/18 anonim válasza:
ilyen drasztikusan kevés idő alatt nem tudsz ennyit leadni!
fizikai képtelenség! Valamelyik szerved fel fogja mondani a szolgálatot az elvonás miatti sokkos állapottól.
2010. okt. 5. 13:22
13/18 anonim válasza:
Yoyo lesz a vége,mert izomtérfogatból fogod így leadni,nem testzsírból,plusz egy hét múlva nem fogod tudni végigcsinálni az edzést sem.Csak a szénhidrátot csökkentsd a fehérjét ne,a gyakori evéssel,meg gyorsítható az anyagcsere.
2010. okt. 5. 13:29
14/18 anonim válasza:
Felmérőre inkább erősíteni, sportolni kell, nem befogyni. Gondolom ilyen katonai tesztek vannak, fekvőtámasz, meg ilyenek. Ahhoz meg kell az erő is!
2010. okt. 5. 13:34
15/18 anonim válasza:
Tegyük fel 2000 kcal-ra van szükséged. Eszel 500-at, egy óra aerobic kb. ennyit éget el, tehát nullán vagy.
1 kg fogyáshoz 7500 felesleges kcal-t kell elégetni.
5 kg = 5 x 7500 = 37,500 kcal
Napi 2000-rel számolva: 37,500/2000= 18,75 nap.
Ez matematika. (Persze mindenkinek más a szervezete meg az anyagcseréje, de megtippelhető.)
Viszont kizárt, hgoy 18 napig 500 kalória mellett 1 órát aerobicozz. 1 hét múlva fel se bírsz kelni az ágyból.
2010. okt. 5. 14:49
16/18 anonim válasza:
Azt tudtátok, h az egyik fittnesnagyasszony (Guruné) nem érez szagokat,mert régebben annyire túlhajszolta magát h elájult egy lépcső tetején,és lefelé gurulva úgy beverte a fejét,h a szaglóközpontnak annyi lett?Hát csak így tovább...500 kalória,és 1 óra aerobic...sztem jó úton haladsz,csak a lépcsőkkel vigyázz... :S
2010. okt. 11. 12:10
17/18 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség amit csinálsz. Mert rajtam is csak 4 kg felesleg volt es enis igy fogytam, sőt nem is aerobicoztam hanem futottam meg taposógépeztem. Ès a kaloriaszegény étkezés által összeszűkült a gyomrom és kevéssel is jól laktam.3 hónapja csináltam és nem hízom vissza, persze mozogni utána is kell. Sok sikert!:-)
2012. okt. 18. 16:18
18/18 anonim válasza:
(megsugom, ezek az emberek akik nagyon visitanak hogy "jajj hulye vagy ez lehetetlen vissza fogod hizni stb stb valoszinuleg sose koplaltak)
En is pont akkora voltam mint te, 8 kilot fogytam, de feletteb szarul erzeztem magam altalanosan. Lehetoleg akkor koplalj amikor sokaig tudsz aludni, ha 11 korul kelsz es olyan 3-4 korul eszel delutan egyszer (akkor is keveset) az tokeletes.
Napkozben jeget ragj es igyal nagyon sok vizet, lehetoleg lugositottat, mert egyebkent erezni fogod hogy savas a gyomrod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!