Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ha nem eszek, hogy, hogy le...

Ha nem eszek, hogy, hogy le megy rólam a kg?! .

Figyelt kérdés

Az újságokba is sokszor olvastam, hogy mesélte egy már anorexiás lány, hogy ő úgy fogyott le, hogy nem evett sokat. DE mellette nem sportolt!

Hogy-hogy le lehet így is fogyni?!..

Már velem is nemrég előfordult, hogy 3 napig, mert nem nagyon kívántam semmit, és le ment rólam 2,5 kg (:

2010. aug. 16. 11:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem értem h vki h örülhet ilyen fogyásnak, mivel mosolyog:D vhogy utána kellene nézni kérdező, hogy mi az EGÉSZSÉGES és mi nem, szted h lesz vki anorexiás?Ha annyira de jól bevált módszer lenne, mki így fogyna

De minek is hallgatnál ránk, örülj h nem eszel és így fogysz:D:D:D

2010. aug. 16. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Hagyjátok gyerekek,a kérdés túl van tárgyalva.

Nem mondhatjuk meg hogy élje az életét,semmi közünk hozzá,csak reméljük,hogy köztünk lesz még jövő ilyenkor is.De ha nem,ez természetes szelekció,ahogyan egyik kedves előző találóan megfogalmazta.

2010. aug. 16. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem az volt a kérdés hogy hogy? Azért mert a zsírnak és az izomnak is energiára van szüksége 1kg zsírnak 6-8 kcalra naponta és 1kg izomnak meg 20-25 kcalra naponta. És a szervezettednek is szüksége van valamenyire (krtól nemtöl függ). De ha koplalsz 80-90% izomból és csak 10-20% jön zsírból le!
2010. aug. 16. 11:51
 14/17 anonim válasza:

Szia!

Igaz, lehet fogyni így is, de szerintem ne csináld! Én próbáltam, de egész végig le voltam gyengülve, menni alig bírtam, fájt a fejem, nem volt kedvem semmihez.

Mondjuk egész nap ettem egy almát meg egy natúr joghurtot, meg ilyenek. Bár nekem igaz, nem lett volna szükségem rá...

Ha neked van túlsúlyod, akkor válassz valami más módszert, mert szerintem így nem fogsz szépen fogyni, lógni fog a bőröd, stb...

A másik meg az, hogy mi van, ha először a melledről fogysz le mindent, és csak aztán jönne a hasad, stb...

Gondold meg!

2010. aug. 16. 13:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Végülis nem nagyon van gondom a súlyommal, de örülnék ha olyan 5-6 kg le menne rólam (: ...
2010. aug. 17. 18:20
 16/17 anonim válasza:
Igaza van itt az egyik előttem szólónak, aki koplal, annak mindig 'eltűnik a melle', az pedig szörnyű ,mert hiába hízik vissza utána, a mellének sokkal több idő kell, hogy visszanyerje eredeti formáját! Tényleg! Ha mát itt tartunk, mivel lehet ezt megelőzni, hogy el ne tűnjön?..:D
2010. aug. 24. 00:28
 17/17 anonim válasza:

Szerintem ha túl sokat fogysz akkor nem tudod megakadályozni, hogy a melledről is fogyj. Ha talán csak sok sportolással fogysz, nem pedig diétákkal, akkor nem fogyod le. De nem vagyok biztos benne, mert a gond az, hogy helyi zsírégetés sajnos nincsen, tehát nem tudod megcsinálni, hogy csak egy bizonyos részről fogyj, a másik meg hogy szerintem minden ember máshonnan kezd fogyni először. Lehet, hogy valaki szerencsés és először a hasárol kezd lefogyni, de lehet hogy a melléről...

De a megoldás szerintem akkor is a sport, vagy valami ésszerű diéta, nem pedig a koplalás.

2010. aug. 24. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!