Ha nem eszek, hogy, hogy le megy rólam a kg?! .
Az újságokba is sokszor olvastam, hogy mesélte egy már anorexiás lány, hogy ő úgy fogyott le, hogy nem evett sokat. DE mellette nem sportolt!
Hogy-hogy le lehet így is fogyni?!..
Már velem is nemrég előfordult, hogy 3 napig, mert nem nagyon kívántam semmit, és le ment rólam 2,5 kg (:
A koplalás nem megoldás, aztán elkezdesz zabálni és visszajön a duplája.
Így meg nem is zsírból fogytál, hanem izomból -.-
Előző!
Már megbocsáss, de ha vki KOPLAL!vszínűleg utána elkezd zabálni, tehát nem csak azok a kilók jönnek vissza elég sok esetben!Szóval nem írtam hülyeséget, valószínű h ez lesz.
Háát nekem azóta sem jött visza a duplája (:
És a kaját sem nagyon kívánom. Az is lehet, hogy a nagy meleg miatt...
Nem azt mondtam, h úgy jön vissza a duplája, h továbbra is koplalsz!
Úgyis meg fog jönni az étvágyat elég rendesen, majd akkor ne csodálkozz!
Bár nem hiszem h h lehet vki ennyire... már megbocsáss...szted ez egészséges fogyás?:D:D:D LOL
Ennek hiába írunk bármit is, még örül is az ilyen nem normális fogyásnak és csak neki lehet igaza, bár nem nézem ki többnek 18-nál ilyen felfogással!
EZ NEM FOGYÓKÚRA!Ez csak éheztetés, akár direkt csinálod akár nem, ahogy előttem is írta, nem mindig fogsz úgy is koplalni, a dupla pedig eléggé valószínű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!