Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ha nem eszek, hogy, hogy le...

Ha nem eszek, hogy, hogy le megy rólam a kg?! .

Figyelt kérdés

Az újságokba is sokszor olvastam, hogy mesélte egy már anorexiás lány, hogy ő úgy fogyott le, hogy nem evett sokat. DE mellette nem sportolt!

Hogy-hogy le lehet így is fogyni?!..

Már velem is nemrég előfordult, hogy 3 napig, mert nem nagyon kívántam semmit, és le ment rólam 2,5 kg (:

2010. aug. 16. 11:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

A koplalás nem megoldás, aztán elkezdesz zabálni és visszajön a duplája.

Így meg nem is zsírból fogytál, hanem izomból -.-

2010. aug. 16. 11:08
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem kell elhinni ,hogy ha valaki lefogyott ,akkor törvényszerű ,hogy a dupláját fogja visszahízni.
2010. aug. 16. 11:13
 3/17 anonim ***** válasza:
42%

Előző!

Már megbocsáss, de ha vki KOPLAL!vszínűleg utána elkezd zabálni, tehát nem csak azok a kilók jönnek vissza elég sok esetben!Szóval nem írtam hülyeséget, valószínű h ez lesz.

2010. aug. 16. 11:15
 4/17 A kérdező kommentje:

Háát nekem azóta sem jött visza a duplája (:

És a kaját sem nagyon kívánom. Az is lehet, hogy a nagy meleg miatt...

2010. aug. 16. 11:17
 5/17 anonim ***** válasza:
úgy lehet így fogyni,hogy ők nem három napig koplalnak,hanem hónapokig vagy évekig élnek napi 300 kalórián,emellett jóhogy nem sportolnak,az ágyból sem bírnak felkelni,ha sportolnának valószínűleg azonnal meghalnának
2010. aug. 16. 11:21
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, h úgy jön vissza a duplája, h továbbra is koplalsz!

Úgyis meg fog jönni az étvágyat elég rendesen, majd akkor ne csodálkozz!

Bár nem hiszem h h lehet vki ennyire... már megbocsáss...szted ez egészséges fogyás?:D:D:D LOL

2010. aug. 16. 11:25
 7/17 A kérdező kommentje:
Úristen :D Mert szerinted én direkt nem kívánom a kaját?:DDD NEM!. Csak egyszerűen nem kívánom, nem esik jól [:
2010. aug. 16. 11:28
 8/17 anonim ***** válasza:
És, ez mindig így volt?Na látod, nem.Szetd egész életedben koplalni fosz?:D Vagy anorexiás akarsz lenni?:D már megbocsáss, de nem igaz h nem veszed észre h ez mekkora marhaság, így aztán lehet egészségesen fogyni, de ha nem hallgatsz a jó szóra, sajnálom.
2010. aug. 16. 11:32
 9/17 anonim ***** válasza:

Ennek hiába írunk bármit is, még örül is az ilyen nem normális fogyásnak és csak neki lehet igaza, bár nem nézem ki többnek 18-nál ilyen felfogással!

EZ NEM FOGYÓKÚRA!Ez csak éheztetés, akár direkt csinálod akár nem, ahogy előttem is írta, nem mindig fogsz úgy is koplalni, a dupla pedig eléggé valószínű lesz.

2010. aug. 16. 11:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Hagyjátok hadd csinálja :D ez a természetes kiválasztódás. a hülye meghal, esetünkben a kérdező :D
2010. aug. 16. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!