Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Angolból kéne leírni, hogy...

Angolból kéne leírni, hogy mit árul el rólam amiket eszek?

Figyelt kérdés

De magyarul se tudom mivel egy fél oldalt kellene írnom de mégis mit?

szeretem a nehéz kajákat és az egzotikus ízeket nem vagyok az egészséges táplálkozás híve mert sok gyorskaját eszek, nem eszek elég vitamint sem szerintem, és szeretem a nasit pl édességek de nem hízom tőlük.

2011. okt. 12. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:

hát akkor mondjuk kezdhetnéd úgy,hogy I like enjoying foods.

I like trying new foods,for example the egzotic kitchen.

I am not eating too healthy but furtunately I am in a good shape.

I always eating yanke foods.I think i don't eat enough vitamins and minerals.I like sweets and snaks.

ilyesmiket.(bocsi ha van benne hiba)

2011. okt. 12. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát az előző tele van hibával
2011. okt. 12. 16:58
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi utolsó ezzel tényleg sokat segítettél
2011. okt. 12. 17:11
 4/10 A kérdező kommentje:
utolsó ezzel tényleg sokat segítettél
2011. okt. 12. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Most mégis mit vársz? Oldjuk meg helyetted? Ingyen ismeretlennek nem csinálom meg...
2011. okt. 12. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Jahj mennyi problémád van szegény!
2011. okt. 12. 17:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Az elsőre ne figyelj, most szabadult ki az óráról amikor a present continues-t tanulták :D És most minden abba akar mondani.Leírom amit akart normálisan.

I like trying new foods, for example the chinese kitchen or egzotic the ones.But often eat yunk and fast food unfortunately.My daily food, I usually eat can't be called as "healthy" food, but fortunately I'm in good shape.I don't think that I eat enough vitamins and minerals.I like the snaks and sweets.

2011. okt. 12. 17:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon kösszi!

Még léteznek normális segítőkész emberek is akik nem csak pénzért segítenek.

2011. okt. 12. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:

ha annyira okos vagy akkor írhattál volna saját ötletet is kedves utolsó...

és nem most szabadultam az óráról ,csak hulla fárasztó napom volt,de gondolom a kérdező azért nem annyira béna,hogy ne tudná helyes igeidőbe áttenni.

2011. okt. 12. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kötekedni akartam, csak leírtam hogy teljesen rossz amit írtál...

Én ill. aki rendesen beszél angolul nem felejti el, hogy mi a különbség a pillanaton belül történő folyamatos ill. a menetrenszerű (általában) történő dolgok között...

2011. okt. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!