Angolból kéne leírni, hogy mit árul el rólam amiket eszek?
De magyarul se tudom mivel egy fél oldalt kellene írnom de mégis mit?
szeretem a nehéz kajákat és az egzotikus ízeket nem vagyok az egészséges táplálkozás híve mert sok gyorskaját eszek, nem eszek elég vitamint sem szerintem, és szeretem a nasit pl édességek de nem hízom tőlük.
hát akkor mondjuk kezdhetnéd úgy,hogy I like enjoying foods.
I like trying new foods,for example the egzotic kitchen.
I am not eating too healthy but furtunately I am in a good shape.
I always eating yanke foods.I think i don't eat enough vitamins and minerals.I like sweets and snaks.
ilyesmiket.(bocsi ha van benne hiba)
Az elsőre ne figyelj, most szabadult ki az óráról amikor a present continues-t tanulták :D És most minden abba akar mondani.Leírom amit akart normálisan.
I like trying new foods, for example the chinese kitchen or egzotic the ones.But often eat yunk and fast food unfortunately.My daily food, I usually eat can't be called as "healthy" food, but fortunately I'm in good shape.I don't think that I eat enough vitamins and minerals.I like the snaks and sweets.
Nagyon nagyon kösszi!
Még léteznek normális segítőkész emberek is akik nem csak pénzért segítenek.
ha annyira okos vagy akkor írhattál volna saját ötletet is kedves utolsó...
és nem most szabadultam az óráról ,csak hulla fárasztó napom volt,de gondolom a kérdező azért nem annyira béna,hogy ne tudná helyes igeidőbe áttenni.
Nem kötekedni akartam, csak leírtam hogy teljesen rossz amit írtál...
Én ill. aki rendesen beszél angolul nem felejti el, hogy mi a különbség a pillanaton belül történő folyamatos ill. a menetrenszerű (általában) történő dolgok között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!