Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert hirdetik itt annyira,...

Miert hirdetik itt annyira, hogy a kaloriaszamolas hulyeseg?

Figyelt kérdés

Paran csak azt nyomjak, hogy szenhidratszegenyen kell etkezni.

De ha en szenhidratszegenyen be tudok vinni 2500-3000 kaloriat, akkor mi van?

2019. júl. 18. 08:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%

Mondjuk azt nem értem leírod, hogy a 160gramm szénhidrát az milyen sok így úgy nem működött vele a diétád pedig de a fogyás az szintiszta matematika.

Ha a 3 fontos makróból nem viszel be eleget akkor a szervezeted kurv. okosan fogja azt a makrót átalakítani amiből többet viszel be azzá amiből kevesebbet. De mivel a zsírt a legnehezebb ezért ha kevés szénhidrátot viszel be akkor a fehérjéhez fog nyúlni és azt fogja átalakítani ebből az következik, hogy ami a fehérjének lenne a feladata nem fogja tudni ellátni.

És ha ez még nem elég túlterheled a szervezeted a sok zsírral. Értem én, hogy jobban laktat téged de ha őszinte lennél magaddal igen fogysz de ekkora súlyból ez a fogyás amennyit te haladsz nagyon lassú. Oké ráérsz nem sietsz sehova de ne ajánlgasd mindenkinek mert ez ahogy te csinálod nem a legjobb. De oké neked működik neked jó én ezt aláírom lassan akarsz haladni stb...de egy normális táplálkozásba igenis kellenek a jó szénhidrátok.

2019. júl. 18. 11:25
 12/30 anonim ***** válasza:

Az én étrendemben is van jó szénhidràt. Olyan ami nekem nem okoz problémàt. Te egyszerűen csak nem vagy képes megérteni, hogy egy fokozott anyagcserezavarral élve nincs màs lehetőségem. Mert szénhidràtalapú étrenden semmit nem fogyok. a fehérje pedig nem lehet alap mert az is emel vércukrot és inzulint. Ami nem emeli az a zsír. Vagy megdöglök elhízva, vagy ez az étrend, mert ezzel tudom levinni annyira az inzulinszintem, hogy fogyni tudjak. A zsír pedig nem fog kàrosítani semmit. Felhasznàlja a szervezetem. Mit nem lehet ezen felfogni?

Te tovàbbra is azzal boldogítod magad hogy beszólogatsz nekem amiért szerinted lassú a fogyàsom. Bàr nem kérdeztem erről a véleményed. Szerintem meg pont jó ütemű a fogyàsom és kész. Nem fogyok havi 6-10 kilót, és? Ez nem verseny. Én én vagyok, nem màs emberek. Màsok màs ütemben fogynak, én meg így. Mit szólsz bele? .erre élvezkedsz vagy mi? Ettől neked miért lesz jobb, hogy ledegradàlod azt amiért a màsik ember nap mint nap megdolgozik? Akàrmilyen ütemben haladok is. Undorító részedről. Érdekes... Sok ember gratulàlt az eddigiekhez, rosszindulat nélkül. Te csak beszólni tudsz. Tartsd meg magadnak a fogyàsom sebességével kapcsolatos véleményed. Ki vagy te, hogy ítélkezz???

Szóval mindenki leírja a tapasztalatait 1-1 ilyen kérdésre. Te reklàmozhatod a kalóriàzàst, mert mondjuk az neked bejött, és szídhatod a ch szegény étrendet de màs nem bíràlhatja a kalóriamegvonàst, és reklàmozhatja a ch szegény életmódot mert rögtön tàmadsz és behànyod hogy lassan fogyok így szar úgy szar. Elég tré hozzààllàs...

2019. júl. 18. 12:10
 13/30 anonim ***** válasza:

Pont, hogy te támadsz mindenkit aki a kalóriaszámolást mondja jónak.

Kit érdekel a te fogyásod? Az már sokkal jobban, hogy hülyeségeket beszélsz! Olvass már utána hol hasznosít a tested napi több mint 100gramm zsírt. Na hol ? Sehol!! Ez még a te súlyoddal is kiba.t sokk zsírbevitel. A nem károsítod ezzel a tested azt hagyjuk már ahhoz, hogy ekkora súlyod legyen nem keveset kellett enned de te továbbra is csak azt szajkózod, hogy nem kell számolni a kalóriát. Ja nem számoltad te sem ezért lettél ekkora!

Foghatod bármire de az anyagcseréd azért ment tönkre mert zabáltál mert hogy ugye kit érdekel a kalória nem attól hízol....hát tényleg nem tudom mitől híztál meg ha nem attól, hogy túl sok kalóriát vittél be!

De te ezt nem vagy képes felfogni mert még mindig saját magad előtt is mentegeted magad.

2019. júl. 18. 13:08
 14/30 anonim ***** válasza:
60%

Meg mit hírdeted itt ezt az idióta youtubeost ki kért rá? Ki kíváncsi erre a hülyeségre? Mert szerintem senki.

Te lehordod itt az orvosokat hogy amit ők mondanak nem jó. Nézd meg hányan vannak ugyanezzel a betegséggel akik tartják amit az orvos mond és fogynak. Hogy miért? Mert ők igenis számolják amit számolni kell és nem hülyeségekkel tömik a saját fejüket.

2019. júl. 18. 13:10
 15/30 anonim ***** válasza:

Ezek szerint téged érdekel mert azzal vagy elfoglalva, hogy SZERINTED lassan fogyok, és beszólogatsz, holott senki nem kérdezte a véleményedet arról, milyen az én fogyási tempóm.

A kalóriázás meg NEM csak szerintem baromság. Jó páran rájöttek már erre itt gyakorin is, és máshol is, nem csak én.

Az egész táplálkozást amit csinálok marhára nem fogod fel a csöppnyi agyaddal, hogy miről szól, hogyan működik, mert nem is akarod megérteni, ez a te egyetlen bajod.

Mindegy is... Aki érti és szüksége van rá szintén csinálja ezt az étrendet és ennyi. Ismerek olyat is, aki évek óta, és teljesen jól van, egészséges, igen sok zsírral együtt amit megeszik.:) ÉN inkább hiszek szakembernek aki IR-re ezt javasolja.

2019. júl. 18. 13:20
 16/30 anonim ***** válasza:

Hányan vannak ezzel a betegséggel? Rengetegen, és nagyon sokan olyanok is akiknek fokozottabb a betegségük. Ugyanis képzeld el, nem mindenkinek ugyanolyan az állapota, ellenben az orvosok kvázi mindenkivel a 160 gramm ch diétát nyomatják, meg gyógyszert, és nagyon sokan nem tudnak vele érdemi eredményeket elérni, mert nekik, az ő állapotukhoz nem jó. Csak egy sablon, semmi több. Na jó.... idiótákkal nem foglalkozom. Ha még az se világos neked, hogy egy betegségnek vannak fokozatai, akkor nincs miről beszélni.

Soha nem állítottam olyat, hogy nem voltak rossz időszakaim 2 fogyási próbálkozás közt, amikor besokalltam attól, hogy nem megy a dolog. Igen voltak olyan időszakok, egy szóval sem mondtam hogy nem. Megint olyat képzelsz bele amit te találsz ki, mert nem írtam olyat, hogy soha nem ettem rossz dolgokat.

Igen, a zsírt a szervezet fel tudja használni energiaforrásként, ha mellé az ember kevés szénhidrátot fogyaszt. De nem fogod fel továbbra sem.

2019. júl. 18. 13:36
 17/30 Andizsuzsi ***** válasza:

"A természetes anyagcserét tönkreteszi vele az ember"

Na ez így konkrétan nem igaz. Arról nem a kalóriaszámolás tehet, hogy vannak, akik rosszul határozzák meg a kalóriaszükségüket. Jól beállított makrók esetén a számolás kifejezetten hasznos, különösen, ha az ember nem ugyanazon a 2-3 féle ételen él.

2019. júl. 18. 13:56
 18/30 anonim ***** válasza:
Kijavítanálak a szervezet nem a zsírt fogja energiaforrásként felhasználni mivel azt a nehezebb! A fehérjét fogja átalakítani. De ezt tudnod kéne ha így osztod az eszet minden egyes kérdésnél.
2019. júl. 18. 14:45
 19/30 anonim ***** válasza:
49%
Rosszul tudod. Na szia.
2019. júl. 18. 15:01
 20/30 anonim ***** válasza:
Rosszul tudom? Nézzél már egy kicsit utána mielőtt beszélsz valamit. ;)
2019. júl. 18. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!