Milyen modszerrel tudnek megszabadulni a maradek 8-10 kilotol?
Most vagyok 67-68/176cm. Es az elmult 1 evben nem sikerult fogynom, pedig tobbnyire tartom a dietat (no feherliszt, cukor, tejtermekek - arra allergias vagyok), de heti 3x van csak idom sportolni.
Elsosorban olyan tanacsokra lenne szuksegem, amikkel tartos fogyast erhetek el, illetve itthon is vegezheto edzesterv erdekelne, mert csak keso este van idom ilyesmire.
Elore is koszonom. ☺️
A szenhidratot kerülöm, amennyire tudom.
Amugy most kardiozok, illetve erositek labra, hasra, karra. Tobbnyire sajat testsullyal. De vannak 4kgos kezi sulyzoim, azokat is szoktam hasznalni.
Tudom, hogy a parameterek szerint normal a testalkatom, de aranytalan vagyok. Es nalam vekonyabb nőkre is mondjak itt kep alapján, hogy dagadt. En annak is erzem nagamat.
Jajj ne, kerlek, ne kezdjetek!
Kover vagyok es kesz, ilyen pszicho dolgok nekem nem segitenek. Amugy meg azert nincs eselyem igy, mert a ferfiak haromnegyedenel nagyobb vagyok, atlagos testalkattal is egy nagy paca vagyok es ferfiak azt szeretik, ha egy no torekeny. Es volt tapasztalatom, hogy majd 2 meter magas ferfi - igen, kuvetelesen egy magas ferfi erdeklodott irantam - 140 kiloval kozolte, hogy fogynom kellene. De volt barazom pl tehennek hivott. Ssoval van precedens.
Kérdező, és neked 2 férfi véleménye ennyire befolyásol? Pszichológus, de gyorsan! Már nem a testedről van szó, hanem, hogy téged ha kifog egy kretén, akibe belebolondulsz, mert "végre pasim van", akkor úgy fogsz ugrálni neki ahogyan ő fütyül... 167 vagyok, 66 kiló. 6 kilóval kellene kevesebbnek lennem, hogy "nő" kategóriába tartozzak. És tudod mit? Szeptemberben elvesz feleségül az életem szerelme, akinek TÖKÉLETES vagyok. De ha nem lennék neki az, akkor sem érdekelne! NŐNEK ÉRZEM MAGAM, bármennyi is a súlyom. Nagyon nagy baj, hogy te így látod és ha be se vallod magadnak, hogy baj van a fejedben, ez nem változik, sőt egyre rosszabb lesz.
Ahhh.... Fel sem tudom ezt fogni. De részben igazuk van a pasiknak. Nem vagy nő, mert másra hagyatkozol, nincs egy önálló gondolatmeneted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!