Milyen módszerrel vagy minek a segítségével tudnék napi -1kilótól megszabadulni?
Az elmúlt hetekben +3 kilót szedtem fel.
175 cm 68 kg vagyok és 15 éves.
Hogyan tudnék a leggyorsabban és leghatékonyabb módszerrel lefogyni?
Nem szeretnék olyanokat, hogy "ha magadnak megfelelsz ne akarj fogyni" vagy "ne akarj napi egy kilót fogyni".
ÉRTELMES VÁLASZOKAT SZERETNÉK!
Várom a válaszokat :D
Napi 1 kilót nem tudsz tartósan fogyni. Gondolj bele! az azt jelentené, hogy egy hónap alatt 30 kiló menne le...
De nálad 3 kilóról van szó. Azt 1-2 hét alatt le lehet adni.
Kezdj el sportolni valamit és csökkentsd le a szénhidrát bevitelt. Ha elérted a kívánt súlyt akkor sport marad és az étkezést meg úgy variálod, ahogy a súlyod kívánja.
Ha ez nem volt értelmes akkor annyit mondok, én egy félmaraton alatt (21 km) 2 kg-ot szoktam fogyni....Ezt persze egy napon belül visszaszedem, mert ez főleg víz.
Sporttal nagyon lehet fogyni, csak oda kell tenni magad.
Fogyhatsz napi 1 kilót, sőt 1 hónap alatt 10-et is, ha SEMMIT nem eszel. Sok sikert! :D Aztán kezdj el újra enni, és szedd fel 5 nap alatt a leadott felesleg kétszeresét ;)
Bocs az iróniáért, de hülye kérdésre hülye válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!