13 kg-tól szeretnék megszabadulni. Akik kb ennyit fogytak, milyen volt az étrend?
Én tavaly 2 hónap alatt 7 kg fogytam, majd történt egy dolog, így vissza is híztam.
Most 14 kg-ot szeretnék fogyni.
Nagyon egyszerű a dolog: semmiféle cukros illetve lisztes ételt nem szabad fogyasztani. Továbbá a tejtermékekkel és a gyümölcsökkel is óvatosan kell bánni, hiszen ezekben is sok a szénhidrát.
Étel kombinációk: hús+zöldség. Bármilyen húst bármilyen zöldséggel.
Nekem ez volt tavaly az étrendem, és idén is szeretném követni:
1. Zabkása [link]
2. Egy db gyümölcs, apróbb szeműekből kb 15 dkg
3. Grill csirkemell, comb, pulyka stb, párolt zöldségekkel, én nagyon szeretem a kelkáposztát, cukkinit, brokkolit, sárgarépát, karfiolt.
4. Saláta: nyers zöldségek. Kedvencem a waldorf, persze diétásan. Vagy csak egy tavaszi vegyes salátát eszem, ami retekből, jégsalátából, uborkából, paradicsomból áll. Főtt tojással vagy tonhallal eszem.
5. Sült halat vagy túrókrémet eszem. [link]
Én így étkezem és ez nekem bevált. Nem csak a súlyom csökkent, de a bőröm, és a hajam is szép, erős egészséges lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!