Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi szénhidrátot ehetek,...

Mennyi szénhidrátot ehetek, ha 5 kilótól szeretnék megszabadulni?

Figyelt kérdés

Nem grammban szeretném tudni, hanem konkrétan. nagyon sok ch-t eszem? mit csökkentsek, hagyjak el?

Mostani étrendem:

Reggeli: 1 kornspitz, 2 szelet vékony csirkemell felvágott, 2 szelet paradicsom, 1 pici saláta, 1 szelet paprika, 3 szelet uborka

Tízórai: 1 narancs vagy 4-5 szem aszalt gyümölcs vagy néha még egy reggelihez hasonló szendvics (iskola miatt)

Ebéd: 1 szelet csirka, zöldséggel, kevés rízzsel, vagy kevés zöldség főzelék, káposzta

Uzsonna: répaturmix almával

Vacsora: Saláta vagy kihagyom, mert későn szoktam uzsonnázni és 6 után már nem nagyon eszem.

2013. febr. 21. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
A kornspitznek repülnie kéne. A többi jó.
2013. febr. 21. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az iskolába nem tudok semmi mást vinni a szendvicsen kívűl ami laktató és akár 8 órát is ki kell bírnom ebédig. Ha azt az 1 kornspitzet hagyom, akkor az nagy gond?
2013. febr. 21. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
A tízórai szendvicset értem az iskolában, de én a reggeliről írtam ! Azt nem lehet elhagyni ?
2013. febr. 21. 19:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Az iskolában szoktam reggelizni, mert reggel nincs időm rá. Sokszor van nulladik órám. Indulás előtt max egy pohár kávét, teát iszom.
2013. febr. 21. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem igazán látom értelmét a kérdésnek, ha te úgysem változtathatsz azon, amin kellene.

Ha eddig fogytál ezzel az étrenddel, akkor mehet így tovább, de ha nem, akkor nem fogod leadni azt az 5 kilót.

2013. febr. 21. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy 1 db kornspitz majdnem fedezi az egész napos ch bevitelem?! Ó.

És ha meg hozzá veszem a narancsot, almát, rizst...

Számokban: kornspitz 28 g ch, narancs 14 g ch, alma 21 g ch. A zöldségek összesen kb 40-50 g ch (ennyi az én szénhidrát bevitelem), és a rizst nem számoltam.

Szerintem sok.

2013. febr. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!