Számít az valamit az étkezésben, hogy 10-11 órakkor eszem először?
Figyelt kérdés
Mert akkor kelek és utánna eszem. Rá kb. 3 órával ebédelek és este pedig már nem kajolok. Mellette sport, de nem részletezem csak a feltett kérdés érdekel.2010. júl. 9. 11:32
1/8 anonim válasza:
számít, elég nagy hülye vagy, ha este nem eszel
2/8 anonim válasza:
Nem tudom. Szerintem nem. Én most reggeliztem 3 perce kb. Pedig már 8 óta fent vagyok. De felkelés után rá se tudok nézni a kajára... Mondjuk lehet az is közrejátszik, hogy megiszok egy vödör kávét ami teljes mértékben elveszi az étvágyamat. (Nem csak reggel)
3/8 anonim válasza:
Számít hát, egészségtelenül élsz. Tessék csak reggelizni rendesen, nem a reggeli kihagyásától fogysz le.
4/8 A kérdező kommentje:
Ember, nem kihagyom, mert mikor felkelek az az első, hogy eszem mert már arra kelek h korog a gyomrom mert ugye este futás után nem eszek. Csak 10 óra körül kelek fel és akkor reggelizem. Nem fogok felkelni 8-kor hogy kajáljak, utánna meg visszafeküdjek!
2010. júl. 9. 13:37
5/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek pedig annyit, h nem oktatást kértem. Nekem ez vált be, ezzel fogytam már így is nagyok sokat, és a körülöttem lévők is ugyan ezt csinálják, és mindenkinek bevált. Ahány ember annyi féle módszer.
2010. júl. 9. 13:39
6/8 anonim válasza:
Nyilván ez esetben mindegy, ha neked ez a bioritmusod akkor ehhez alkalmazkodott a szervezeted, a lényeg, hogy 3 óránként egyél, és ha felkelsz utána lehetőleg minél hamarabb reggelizz is :)
7/8 anonim válasza:
Ha 10 óraKor kelsz fel, akkor nyilván nem ehetsz ennél hamarabb, viszont mivel ez nem általános, ezért elsőre nem is tételezi fel az ember, tehát kár megsértődni meg prüszkölni.
8/8 anonim válasza:
Annyiban azért számít az, hogy ha pl. 8kor kel valaki és csak 10kor reggelizik, hogy jóval később indul be az anyagcseréje, tehát könnyebben hízhat. Épp ezért nem érdemes a reggelit kihagyni.
Az hogy Te 10kor kelsz.. hát tény, hogy nem egészséges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!