Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Belefér 7 órakkor még, egy...

Belefér 7 órakkor még, egy ilyen nap után?

Figyelt kérdés

A mai napon elfogyasztottam 3 nagy paradicsomot kevés felvágottal ( reggelire )+ sok folyadék.

Ebédre egy Knorr istant levest fogyasztottam ( az volt 250 kcal )

Belefér még így estére, 6 óra elmúltával egy kis saláta? (paradicsom,saláta,k.uborka,paprika+csirkemellhusi)-szósz nélkül, talán egy kevés mozarella sajtal?

2011. jún. 16. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Belefér, akkor talán a vacsorád jó lehetne egész napi koplalás és rossz étkezés után.
2011. jún. 16. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
belefér,de miért koplalsz???
2011. jún. 16. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem koplalok! De fogyókúrázom, a mai nap így sikerült! Most jutottam csak oda, hogy egyek valamit ( ezt is úgy rendeltem )

A kérdésem ezért is irányul arra, hogy 6 után.

De ha nem gond, akkor megnyugodtam!

Köszönöm!

2011. jún. 16. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Jóég, nehogy megedd azt a kalóriadús salátát, még lehet, hogy eléred a 400kcalt...

Röhej, nincs olyan, hogy így alakult, ha komolyan és normálisan fogyózol. Ha volt időd 3 paradicsomot enni, akkor teljesk. kenyérre is lett volna idő. Instant leves helyett meg akármi másra, vagy mellé a saláta.

Így nem fogyás lesz belőle, hanem hiánybetegség és jojó-effektus.

2011. jún. 16. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
ez egy elég gáz napod volt, sajnos nagyon keveset ettél, megeheted a salátát de ne nyomd tele mindenféle öntettel
2011. jún. 16. 19:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Miért ne lenne olyan? Nem volt semmi olyan.. itthon amit lehetett volna fogyasztani.

Nem igazán értem, hogy miért kell ilyen lekezelően írni.

Tegnap ugyan úgy "normálisan" ettem... a mai nap ilyen volt.

2011. jún. 16. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért írnak lekezelően a válaszadók, mert tényleg kicsit bosszantó, hogy nagyon sokan, nagyon sokszor bepötyögtük már, mit is takarna egy normális, egészséges fogyókúrás étkezés, mégis napjában megjelenik 2-3 kérdés, ami arra irányul, hogy "megettem 5db kekszet, egy almát, meg fél merőkanál levest, túl sok?". Mintha az ember a falnak beszélne, de tényleg. Szóval nem ellened irányul:)
2011. jún. 16. 19:21
 8/9 A kérdező kommentje:

A kérdésemnek nem az étel lett volna a fő kérdése, hanem az idő!!

Az ételt kiegészítésnek írtam a kérdésemhez!

2011. jún. 16. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:

A saláta sosem hizlal, de főleg nem egy "felháborítóan keveset ettem, ami az anyagcserém lelassulásához, ergo a fogyókúrám elcseszéséhez elég" nap után.

Te nem érted: nem azzal rontod el a diétát, ha most ezt megeszed, hanem azzal, ha nem eszed meg. Legalább ezt, ha már a napod nem volt vmi jó. Legközelebb szakítsd időt enni, mert így nem sok értelme van - ha rendszeresen csinálod, csak beteg leszel, és visszajönnek a kilók.

2011. jún. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!