Belefér 7 órakkor még, egy ilyen nap után?
A mai napon elfogyasztottam 3 nagy paradicsomot kevés felvágottal ( reggelire )+ sok folyadék.
Ebédre egy Knorr istant levest fogyasztottam ( az volt 250 kcal )
Belefér még így estére, 6 óra elmúltával egy kis saláta? (paradicsom,saláta,k.uborka,paprika+csirkemellhusi)-szósz nélkül, talán egy kevés mozarella sajtal?
Nem koplalok! De fogyókúrázom, a mai nap így sikerült! Most jutottam csak oda, hogy egyek valamit ( ezt is úgy rendeltem )
A kérdésem ezért is irányul arra, hogy 6 után.
De ha nem gond, akkor megnyugodtam!
Köszönöm!
Jóég, nehogy megedd azt a kalóriadús salátát, még lehet, hogy eléred a 400kcalt...
Röhej, nincs olyan, hogy így alakult, ha komolyan és normálisan fogyózol. Ha volt időd 3 paradicsomot enni, akkor teljesk. kenyérre is lett volna idő. Instant leves helyett meg akármi másra, vagy mellé a saláta.
Így nem fogyás lesz belőle, hanem hiánybetegség és jojó-effektus.
Miért ne lenne olyan? Nem volt semmi olyan.. itthon amit lehetett volna fogyasztani.
Nem igazán értem, hogy miért kell ilyen lekezelően írni.
Tegnap ugyan úgy "normálisan" ettem... a mai nap ilyen volt.
A kérdésemnek nem az étel lett volna a fő kérdése, hanem az idő!!
Az ételt kiegészítésnek írtam a kérdésemhez!
A saláta sosem hizlal, de főleg nem egy "felháborítóan keveset ettem, ami az anyagcserém lelassulásához, ergo a fogyókúrám elcseszéséhez elég" nap után.
Te nem érted: nem azzal rontod el a diétát, ha most ezt megeszed, hanem azzal, ha nem eszed meg. Legalább ezt, ha már a napod nem volt vmi jó. Legközelebb szakítsd időt enni, mert így nem sok értelme van - ha rendszeresen csinálod, csak beteg leszel, és visszajönnek a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!