Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is kövérnek számítok?

Szerintetek is kövérnek számítok?

Figyelt kérdés

16L 173cm/55kg :(

Szerintem ideálisabb a 50kg,hogy vagytok vele?

2010. júl. 8. 13:05
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
51%
9:33 szerintem inkább te vagy a szánalmas, hogy ennyire nem értesz meg másokat. Akkor minek vagy itt? Mér olvasgatod a fogyókúrás témakört, ha neked a 60+ os csajok jönnek be? Nem tudom én biztos kirohannék a világból ha elérném a 60at...De ez magánvélemény. Tegyük fel, hogy a kérdező nem anorexiás. Nincs semmi baja, egyszerűen, nem felel meg magának. Ez mér olyan borzasztó dolog? Nem hiszem, hogy te annyira tökéletes lennél, hogy nincs egy dolog se magadon amin változtatnál, no de ha ez így van akkor gratulálok Te vagy a megtestesült TÖKÉLETESSÉG! (Y)
2010. júl. 9. 13:33
 42/44 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdezőnek, először is bocsi, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni... Másodszor én vagyok aki írta, hogy megért, viszont tudom Én is, hogy ez bizony egy ördögi kör. És ÉN NEM VAGYOK ANOREXIÁS. Távol állok tőle!!! Mégse tudom mikor fogok lelkiismeret furdalás nélkül elfogyasztani valami olyan ételt amit igazán szeretek. Én csak sok sikert kívánok neked, hogy megtudj teljesen gyógyulni...
2010. júl. 9. 13:36
 43/44 anonim ***** válasza:

Örülnék neki ha 55kg lehetnék a 160centimhez.

Örülj neki! Én még úgy is kövér disznó lennék! O.o

Szerintem nem lehetsz egyáltalán dagadt :D

2010. júl. 9. 13:41
 44/44 A kérdező kommentje:
anno 13.20/többiek akik nem értetek még mindig,elmondom hátha megértetek. utoljára, nem érzem magam vékonynak, de mivel hazaengedtek a kórházból mert visszanyertem eredeti súlyom, kimondták, hogy meggyógyultam. Én magyarán egy gyógyult anás vagyok, aki azért tesz fel "ilyen kamu" kérdéseket mert nem tudja dagadt-e.És azt sem, mások mit gondolnak róla 15 kilóval többen.Abban az órában írtam ezt a kérdést amikor rámjött ana, megijedtem, hogy végérvényesen egy disznó lettem és mindenki röhögni fog ,azon milyen kövér vagyok.Megint csak magam ismételve, nem tudom, hogy mit gondol rólam egy fiú, 16 éves létemre kíváncsi lennék.Én kövérnek tartom magam, nem tudom mások hogy állnak vele.Ezért kérdeztem:)mindenkinek köszönöm viccen kívül még neked is 13.20-as
2010. júl. 9. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!