Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is kövérnek számítok?

Szerintetek is kövérnek számítok?

Figyelt kérdés

16L 173cm/55kg :(

Szerintem ideálisabb a 50kg,hogy vagytok vele?

2010. júl. 8. 13:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

dehogy kívánnám. aki igazán benne volt, nem csak bebeszélte magának, ahogy mondtad, tudja, milyen megjárni. mint a halál előszobája.

ez esetben félreértelemztem a válaszodat, nem volt egyértelmá, hogy a divat-anorexiásokra gondolsz. ezért elnézésedet kérem.

tudom, hogy divat, de már az is divat, hogy támadjuk az anorexiásokat, minden háttérismeret nélkül, valaki tényleg nem tudja, hogy ez betegség. nagyon jó viccelődni, meg dobálózni a szavakkal, de emberek halnak meg anorexiában, mint például a brazil testvérpár-modell, nemrégiben. ez tökéletesen olyan, mintha az AIDS-el viccelődnénk, gyerekes, és éretlen dolog. Eléggé irritálnak az ilyen degradáló kifejezések, amiket az igazán beteg anorexiásokra tesztek, ha Te, előző ebbe nem voltál benne, ne vedd magadra.

Egyébként, valószínűleg a wannarexiások is betegek, személyiségzavar, magastartászavar, vagy a családban fellépő problémák miatt így próbálnak jelezni, de ők már tudatosabban. Nem védeni akarom, mert tényleg idióta kérdést rakott fel, csupán tényeket közlök.

úgy érzem, gúnyolódni akarsz

2010. júl. 8. 21:07
 32/44 anonim ***** válasza:

folyt. köv., bocsi, véletlenül elkattintottam.

tehát, úgy érzem, gúnyolódni akarsz, legalábbis, az ha ennyire okos vagy megjegyzésed erre enged következtetni, mégsem fogok fenn akadni ezen, megszoktam, hogy az emberek hirtelen indulatból fakadóan, gyakran írnak és vágnak a másik fejéhez olyanokat, amiket nem gondolnak komolyan.

a véleményünk félig-meddig különbözik, elfogadom, hogy Te mit gondolsz, és az előbbi ellenére szimpatikus vagy, mert neked sikerült kijönni ebből az egészből. csak annyit írnék még így a végére, hogy gondolj bele abba, hogy másnak nem mehet ilyen könnyen, lehet másnak hosszabb, és nehezebb folyamat, ez a személysiége szilárdságától függ.

köszönöm, hogy elolvastál.

üdv.

2010. júl. 8. 21:11
 33/44 A kérdező kommentje:

Én sajnálom, hogy nevetség tárgyává keveredtem evvel a kérdéssel, nem szántam annak.Nem gondolom, hogy intelligencia hiányos ember lennék. A szívem mélyén én még mindig azt érzem, hogy egy kövér disznó vagyok, hiába mondanak mást.És így "gyógyultan" minden nap felkelni tükörbe nézni és nem az a 40kilós valakit látni aki voltam, hanem egy 15 kilóval dagadtabb valakit megpillantani megdöbbentő.

Nekem sosem volt barátom, fiú, én nem tudom hogyan tudok tetszeni másoknak.Nem tudom megítélni mikor vagyok kövér mikor nem, mikor eszek sokat mikor nem.Elítélhettek, leszólhattok, megértem.Én nem szeretnék felvágni én nem szeretnék fitogtani semmivel, de nem vagyok boldog és nem tudom az útját."Fogadd el magad agyban"-mondják sokan , igazuk van, de nem tudom szeretni magam.Minden válaszadómnak köszönöm kivétel nélkül, minden válaszban volt jogos tény.Szeretettel fogadtam a válaszokat, szívből köszönöm.

2010. júl. 8. 21:23
 34/44 anonim ***** válasza:

Na, látjátok, nem intelligencia-hiányos, csak önbizalma nincs.

Remélem rendezpdnek körülötted a dolgok, de legalább reálisabban látod már a testedet, a változást már látod, ahogy figyelem.

2010. júl. 8. 21:34
 35/44 anonim ***** válasza:
én is elnézést kérek ha esetleg félreérthető voltam. örülök hogy te felül tudsz emelkedni a hirtelen indulatból írt dolgokon! a kérdezőnek pedig annyit tudok javasolni akkor hogy egy igazán őszinte barát segítségét kérje, esetleg olyat aki már beleesett ebbe, és tud tippeket adni "agykontrollban" is akár. sokat segít! de akár magad is megpróbálhatod, neten olvashatsz róla. hidd el nem éri meg bennemaradni ebben az ördögi körben, küzdj azért hogy kilépj! sok sikert :)
2010. júl. 8. 21:35
 36/44 A kérdező kommentje:
:)köszönöm szépen
2010. júl. 8. 21:40
 37/44 anonim ***** válasza:

semmigond.=)

És kérdező, sok szerencsét, jobbulást, és ne úgy nézz bele a tükörbe, hogy milyen kövér vagy, hanem keresd azt, ami szép benned. Legyen az a szemed, a hajad, bármi, szeresd magadat. Te sem akarod egy életen át utálni a testedet, nem igaz? Hidd el, az emberek az utcán nem zt nézik, van-e rajtad felesleg, az tnézik, milyen a kisugárzásod. És ha a kisugárzásod azt sugallja; "utálom magamat, hájas vagyok, miért nem lehetek olyan, mint a modellek a képeken?" akkor nem igazán fogod vonzani őket. Állj a tükör elé, és mondd ki " Szeretem magamat. Elfogadom a hibáimat, és nem engedem, hogy a testem és az étkezés körül forogjon az életem. Ki kell törnöm ebből az ördögi körből, mert ha tovább folytatom, még mélyebbre kerülök. Szeretném visszkapni azt, aki régen voltam. Szeretem magamat."

Ismételgesd, és igazi érzésekkel mondd. Írd le mit érzel, mondd el egy barátodnak, vagy rajzold le, fesd le.

Készíts egy oszlopot annak, hogy mit veszítettél, amióta ez a betegség/probléma elkezdődött nálad, és hogy mit nyertél, hasonlítsd össze a két oszlopot. Ugye milyen megdöbbentő a különbség?

Remélem meggyógyulsz.

Az előző, hosszúakat író.

2010. júl. 8. 21:49
 38/44 A kérdező kommentje:
ennél szebbet nem is kaphattam volna, nagyon köszönöm, minden erőfeszítésemmel a gyógyuláson leszek
2010. júl. 8. 21:58
 39/44 anonim ***** válasza:
13:20as vagyok. Jajj mit sajnáljátok, mit segítetek ennek a majomnak? Aki valóban anorexiával küzd az nem tesz fel ilyen kérdést a neten, nem gondoljátok? Ez a "hölgy" anorexiás AKAR lenni, csak nem megy neki xD és sajnáltatni akarja magát, de megnyugtatlak kicsikém, nem vagy anorexiás!!!!!!!!!!!!!! Ugyanis aki anorexiás, az nem tudja elhinni, hogy vékony, és nem ismeri fel, hogy ő milyen beteg, és nem tesz fel ilyen kérdéseket, nem akar a betegségével foglalkozni. Fogd már fel!!!!! Oylan szánalmas vagy, de tényleg. Ha meg ilyen kis gizda akarsz lenni, akkor nagyon szépen megkérlek, hogy otthon szépen ülj le, és koplalj, ne egyél semmit, fuss minden nap 5 órát, okés? Jajj de nagyon szép leszel xD Aztán menj a nagyihoz, és menj hozzá a macskájához xD össze fogtok illeni xD És még egyszer megkérnélek, ne terjeszd már még te is ezt a soványság dolgot, mert elegem van, hogy mindenki az ilyen 40 kilós csajokat isteníti, az ilyen kis libákat, csontvázakat. Akiknek se mellük se seggük, nem is nők, vmi lények. És ha miattatok "kifogynak" a jó 60+ kilós csajok, akiknek legalább mellük is van, és van mit fogni rajtuk (imádooom őket:) ) akkor elmegyek hozzád és megfejellek (persze sosem bántanék egy lányt, egy LÁNYT, no de te nem vagy lány xD te vmi lény vagy xD) Szóval a lényeg, fejezd be ezt a szánalmas "Jajj anorexiás vagyok"-os dumát, mert nagyon unalmas.
2010. júl. 9. 09:33
 40/44 anonim ***** válasza:

Szörnyen dagadt vagy, sürgősen le kell fogynod...

173 cm-hez még egy kicsit kevésnek is tűnik az 55 kg.

26/L

2010. júl. 9. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!