Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is kövérnek számítok?

Szerintetek is kövérnek számítok?

Figyelt kérdés

16L 173cm/55kg :(

Szerintem ideálisabb a 50kg,hogy vagytok vele?

2010. júl. 8. 13:05
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
53%
Én teljes mértékben megértelek. 163/48, mindenki azt mondja híznom kellene, és a korházban fogok kikötni ha így folytatom. Mégis úgy érzem, hogy kövér vagyok:S Tudom mit érzel...
2010. júl. 8. 14:39
 22/44 anonim ***** válasza:
77%
Tele van ilyen buta anorexiásokkal ez a témakör, pedig sokan VALÓDI túlsúllyal küzdenek, és azoknak kéne inkább itt tanácsokat adni, nem az ilyen életunt, unatkozó buta libáknak. Elegen van már az ilyen gyogyós kislányokból. Lehet nyitni kéne egy anorexia témakört is, aztán az összes ilyen barom kérdést oda kellene gyűjteni, akkor nem akadnék mindig ilyenekre a fogyókúra témakörben.
2010. júl. 8. 14:49
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja és válasz a kérdésedre: IGEN, kövér vagy. Kövér disznó vagy, és te mindig is annak fogod látni magad, még 27 kilósan is, soha nem látod majd szépnek és egészségesnek magad, mert a hiba a fejedben van.
2010. júl. 8. 14:51
 24/44 anonim ***** válasza:

De egy idióta vagy.Nekem is étkezési zavarom,van,de nagyon jól tudom,hogy egy átlag ember szerint nem vagyok kövér.

Mivel mindennap megkapom,a szokásos beszédet.Szerintem nem vagy valami gyakorlott gyk.hu-s,mert az nem tenne fel ilyet,mivel tudja,hogy leordítják a fejét.De a többieknek igazuk van.Amúgy menj el újra orvoshoz,és segíteni fog.:D

2010. júl. 8. 17:48
 25/44 anonim ***** válasza:
13:20-as válaszolóval egyet értek:)
2010. júl. 8. 19:22
 26/44 anonim ***** válasza:
55%

Drága nem tudom hanyas, képzeld vannak olyanok, akik valódi étkezési zavarokkal küzdenek. Az anoreixa betegség, lehet divatból lehurrogni, lehet ócsárolni, lehet röhögni rajtuk, de ez egy komoly betegség. Nem függ össze az illető beteg intelligenciájával, hanem a lelki egyensúlyával és az érzéseivel. Lehet ugatni, ha nem élted még át, de majd ha te is egyszer kórházba kerülsz, negyven kilóval, mert nem akarsz enni, és alig tudsz menni, gondolj vissza kérlek, mit írtál ide. És ne mondd, hogy veled nem fog megtörténni, mert igenis megtörténhet. Lehet lepontozni.

Egy másik ex-anorexiás liba, mellesleg orvostan-hallgató.

2010. júl. 8. 20:12
 27/44 anonim ***** válasza:

Előző!

Ha tudja magáról a kérdező, hogy zavarai vannak, akkor mégis minek teszi fel a kérdést h 55 helyett 50 jobb lenne-e?Már ajánlottuk neki a BMI-t is h nem kell fogynia!

2010. júl. 8. 20:14
 28/44 anonim ***** válasza:
82%

Előző vagyok.

Azért, mert kezd visszaesni, mivel olyan oldalakat olvas, mint például ez. Minden kérdésnél a nagyon okos testépítők(tisztelet akivételnek) meg az önjelölt dietetikusok olyanokat írkálnak, hogy a rizs szar, a kurmpli szar, a lszt, cukor szemét... komolyan mintha nem az ételről beszélnétek! Nem szemét. Ezt valaki megtermeli, keményen dolgoz azért, hogy enni kapj, és ők leszarozzák. És még csodálkoznak hogy ennyi anorexiás van mostanában. A külső hatások felerősödtek, mindennél jobban nyomatják az egészségtelen egészségesnek nevezett táplálkozást, ahol a szénhidrátot minimálisra csökkentik, mert hogy az rossz. Bakker, abból kap a szervezeted energiát a működésére, a fehérje az izmoknak kell, a zsírok meg hogy olajozottan működjön a gépezett. Biológia, nyolcadik osztály.

A kérdező meg keressen fel egy pszichiátert, vagy pszichológust, ha jelenleg is jár valakihez, beszéljen az érzéseiről. ÉS AKARNOD KELL MEGGYÓGYULNI! Ha nem akarsz, ha nem tudatosul benned, hogy beteg vagy, és vékony, akkor egyszer az utcán menve megáll a szíved. Nem üres fenygetés, vagy kioktatás, tényleg megtörtént már az egyik lánnyal, aki régóta küzdött a problémájával.

2010. júl. 8. 20:22
 29/44 anonim ***** válasza:
Ott a pont! Csak akarni a legnehezebb (tapasztalatból mondom :S )
2010. júl. 8. 20:29
 30/44 anonim ***** válasza:
én volnék egy a szabadszájú véleménnyíilvánítók közül, gondolom nekem kívántad azt hogy éljem ezt át.. hát én is bennevoltam ebbe, de soha nem tettem magam azzal nevetségessé hogy hangoztattam, meg idióta kérdéseket tettem fel. én ezt a viselkedést tartom szánalmasnak, nem azt hogy anorexiás.. óó. az ma már divat, nevicceljmár :) az emberek bebeszélik maguknak (én is ilyen voltam).. tudod a gondolat teremtő ereje, ha már ilyen okos vagy. simán agykontrollal ki lehet lábalni ebből, dehát van akinek jobb nyavajognia és gyenge emberként orvosig jutnia.
2010. júl. 8. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!