Most akkor kövérnek számítok a 176-7-8 cm-mel és a 76-77 kg-mal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ehhez kép is kellene(így lehetetlenség megmondani) A BMI indexekkel van a bajom. Van ahol ugyan ezekkel az adatokkal még a normális testalkatba van ahol már kövér vagyok sőt van amelyikben már elhízottnak számítok :s Most akkor melyik a valós?2010. dec. 27. 19:11
2/11 anonim válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy te melyiket érzed helyesnek.
Ha elégedett vagy az alakoddal, akkor ne érdekeljen.
Ha nem, akkor tegyél érte.
Egyébként pár kiló, centi vagy év eltérés adhat más eredményt.
3/11 anonim válasza:
hány éves vagy és milyen nemű?
Én 174 vagyok, és 59 kiló. szóval egy kicsit soknak hangzik:$
4/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 14 éve viszont anyukám szerint genetikailag a mi családunkban mindenkinek erős csontozata van..
2010. dec. 27. 20:21
5/11 anonim válasza:
ilyen magassághoz a 66-68 kg a normális
6/11 anonim válasza:
Kedves egyik válaszoló! azért az az 59 kiló kicsit kevés.. én hetven vagyok, és éppen csak duci, de nem kövér.. kérdező! Ne a kilókat nézd, hanem az alakod, nekem is erős a csontozatom, és csont és bőrnek se lennék olyan, mint egy két anorexiás kövéren.. Sport, sport, sport! Mással nem megy le:/
7/11 anonim válasza:
ha erős a csontozatod akkor ne figyelj a BMI-re. Csak ha elmész egy rendes testzsír mérésre ott tudják megmondani milyen zsíros is vagy, bár szerintem pont tökéletes :D(ezeknek a méréseknek csak az a bajuk, hogy eddig még mindig csak 18 év felettieknek valót találtam/ezt a nem netes testzsír mérésre mondom/)
8/11 A kérdező kommentje:
voltam sportkórházban felmérésen (az egész osztály el szokták vinni) és nekem 22,36% -os a testzsír százalékom. Így több mindent meg tudtok állapítani?
2010. dec. 29. 15:16
9/11 anonim válasza:
ez a normális kategóriába tartozik :)
10/11 anonim válasza:
mármint a testzsír százalék :) (előző voltam :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!