179cm vagyok és 76kg. Elhízottnak számítok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 19:59
1/10 anonim válasza:
testzsírszázaléka mennyi? kora, neme?
2/10 TOMAtm válasza:
szerintem igen,ha lány vagy.ha fiú akkor még soványnak is mondanálak.
3/10 anonim válasza:
Nem. Ha lány vagy, akkor necces, talán egy kis túlsúly. Ha pasi, akkor normális.
4/10 anonim válasza:
Én fiú vagyok
200centi és 110kg.
Az sok? :)
PErsze izmos vagyok.
5/10 anonim válasza:
utolsó, dobj egy képet magadról
7/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2011. máj. 24. 21:15
8/10 anonim válasza:
Látom, hogy fiú.
De a válaszokra reagálnék:
Lánynál sem elhízott, de mégcsak túlsúlyos sem. Eü. értelemben. (Az lehet, hogy van zsírfeleslege az illetőnek, de az 60 kilósan is lehet, ha pl vékony csontok, zsír, meg bőr van csak rajta...)
9/10 anonim válasza:
Nézz bele a tükörbe. Ilyen adatokkal lehetsz egy szálkás élsportoló is, meg egy zsíros, pötyhedt telibeszart zokni is.
10/10 anonim válasza:
Én 173 centisen 70 kiló vagyok és lány. És egy cseppet sem vagyok elhízva, pedig az arányok ugyanazok, mint a kérdezőnél. Szóval.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!