Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elkezdek diétázni a melleim...

Elkezdek diétázni a melleim miatt. Mit, hogyan?

Figyelt kérdés

Viszonylag nagyok a melleim, és a méretükből adódóan lógnak is azért. 75E-s kosarat hordok.

Nagyon kényelmetlen így sportolnom meg esztétikailag sem jön be.

Elterveztem, hogy megpróbálok 1-2 méretet leadni belőle, de nem teljesen tudom még a kivitelezési részleteket.

Sport szerepel az életemben, nem tudom iktassak -e még be.

Tudom, hogy helyi fogyás nincs, de, esetleg segítene -e valami külön mozgás erre? Pl. Fekvőtámasz, ilyesmi. Ha igen, abból mit, milyen mennyiségben.

Nem lenne jó, ha nagyon ernyedtek lennének.

Izmosabb, nőiesebb testalkatú vagyok, a genetikám miatt ilyenek, nem vagyok túlsúlyos.

Tanácsokat, tapasztalatokat szívesen fogadnék!

2019. jún. 4. 10:55
 1/8 anonim válasza:
73%
Ugyanúgy kell diétázni, mint máskor: kalóriadeficittel. Ha többet mozogsz az csak jó, de első a kalóriadeficit.
2019. jún. 4. 11:13
 2/8 lilla64 ***** válasza:
77%
A youTube-on vannak ilyen gyakorlatok,de,hogy mennyire eredményesek nem tudom.
2019. jún. 4. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Ha ilyen a genetikád akkor sokat nem tudsz tenni ellene. Minél kisebb a testzsír akkor annál kisebb a cici..irigykedem :D sikerült 5 kilót fogynom az mind mellből ment le :( kardió jellegű edzések fogyasztanak inkább de nem helyileg csak onnan ezt nem lehet befolyásolni. az erősítés csak megerősíti az izmot alatta így formásabb lesz akár nagyobbnak is tűnhet.
2019. jún. 4. 11:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Utolsónak: Attól eltekintve, hogy természetesen nagyok, reménykedem, hogy valamennyit sikerül belőlük leadnom.

De az se ártana ha feszesebbek lennének legalább..

2019. jún. 4. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A mell az zsír, a mellizmon felül található. Feszesíteni nem fogod tudni semmivel. Genetika és méret függvénye, hogy kinek mennyire lógós. A fogyás/hízás is ugyanez, teljesen alkati kérdés.
2019. jún. 4. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván kisebb lesz a melled, ha kisebb lesz a testzsírod. Feszesebb nem lesz soha semmitől, max ha sebésszel felvarratod. Az egyetlen gyakorlat, amitől valamennyire szebben áll az a kézisúlyzóval tárogatás (ne finomkodj, idővel nyugodtan emeld a súlyokat, ne 2-3 kilókkal bohóckodj) és a kinyomás. Ez minden. Tudom, mert sortárs vagyok, átmentem ezen az egész mizérián. A hagyományos gyakorlatok nekünk nem sokat segítenek.
2019. jún. 4. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

A melleket szalagok tartják, amikre nem tudsz edzeni, olyanok, amilyenek. Ha fogysz, nyilván kisebbek lesznek valamennyivel, de a logósságuk nem fog változni.

Nekem is 75/E a méretem, szerencsére jó a genetikám.

2019. jún. 4. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hogy milyen magassághoz,hány kg párosul,hogy diétázni szeretnél?

Aerob mozgásnak több előnye is van,nem csak a zsírégetés.

Ahogy írták is,a melleid feszességén nem hinném,hogy tudsz segíteni a sporttal.De talán súlyzós edzéssel és súlycsökkentéssel valamennyit tudsz változtatni rajta.De szerintem így is szép lehet:)

2019. júl. 16. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!