Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A csípőm vékonyodni fog ha...

A csípőm vékonyodni fog ha elkezdek normálisan diétázni és mellé bármit mozogni amihez kedvem van?

Figyelt kérdés

1.Kaloriaminuszos étrend persze diétásan.

2. Egész testet megmozgato mozgásrol van szó

3. heti 4-5x 60 perc.

4.Csípőm akarnám vékonyitani első sorban de tudom nincs lokalis fogyás fogyok mindenhonnan..de engem a csípőm zavar nagyon főleg rajta a háj ezért bátorkodtam kiirni a kérdésem.

5.Gondolom a célzott gyakorlatok nem fogyasztanak erősitenek

2014. aug. 23. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Az emberi test különböző helyein vannak zsírt raktározó szövetek. Ha vissza tudsz emlékezni, hogy milyen testrészeiden milyen időben következett be a zsírraktározás, akkor feltehetően onnan fog először eltűnni, ahol legutoljára megjelent. Ha a csípődön jelent meg utoljára, akkor onnan tűnik el először (nagy valószínűséggel).
2014. aug. 23. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:

először a combom és a csípőm hizott meg ..

legutoljára a karom hátam derék fenék.

2014. aug. 23. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Okosan gondolkodhatsz, sikerülhet, de ne a kalóriát számold hanem a makrotápanyagokat. Ha megfelelő mennyiségű makrotápanyagot viszel akkor is kalóriadeficitben leszel és még egészséges is leszel. Fehérje,szénhidrát 4kcl, zsír,9kcl, 2-3gramm fehérje,szénhidrát/tskg 1-2gramm zsír/tskg
2014. aug. 23. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:

teljesen jól összeírtad nagyjából.

persze valszeg a diéta nem biztos hogy végig kitart és többször újra kell majd számolnod magadra igazítanod,hogy folytatódjon a zsírvesztés.

de igen,így fog lemenni mindenhonnan.

nekem a derekamon volt a legtöbb zsír,ezért onnan ugrott le kapásból 8 centi,aztán megállt,újraszámolás edzés idő emelése és így volt csak hajlandó távozni a vége.

2014. aug. 24. 01:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. aug. 24. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!