Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normálisan eszem, akkor mégis...

Normálisan eszem, akkor mégis miért érzem azt, hogy túl sok?

Figyelt kérdés
53 kg vagyok, 160 cm és 16 éves. Nem szeretnék túl sokat fogyni, csak jó lenne ha a lábaimról lemenne a felesleg, izmosodna a hasam stb. Heti 6x mozgok (3 cardio, 1 pilates, 1 láb, 1 has/kar) és naponta 90 ch-t és 150 fehérjét eszem (kb 1500 kalória). Nagyon sokat eszem? Vagy ezzel az ütemmel két hónap alatt sikerülhet elérnem a kitűzött célt?
2014. máj. 17. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kell számolni kalóriát. Egyél addig ameddig jól esik, ne érezd, hogy nagyon tele vagy. A sport miatt fogyni fogsz. A kalóriaszámolás felesleges, hisz: ha láttod és érzed, hogy fogysz akkor minek kellenek a számok?

Tehát. Ha számolnám a kalóriákat akkor, napi 3x étkezésnél megehetnék 1 tábla milka csokit (darabja 500 kcal körül van) reggelire, ebédre, vacsorára és akkor úgy 1500 kalóriát vinnék be, ergo elméletben fogyok.

Nem, tudom megmondani, hogy sok-e amit eszel mert azt az ember gyomra érzi. Ha, te soknak érzed felejsd el a kalóriaszámlálást és folytasd annélkül. 2 hónap alatt (vagy akár kevesebb idő alatt is) látványos eredményt fogsz elérni! Felesleges stressz a kalória számolás, és a stressz több kaját kíván.

2014. máj. 17. 21:23
 2/3 A kérdező kommentje:
kaloriat nem szamolom csak tudom hogy kb mennyit eszek azert irtam oda, a tapertek tartalomra figyelek
2014. máj. 17. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Még be kell kalibrálni az érzéseidet. Nincs ezzel baj, csak tudatosan állítsd át magadban a relatív érzéseket.

Amit most túl soknak érzel, arról tanuld meg hogy az a viszonylag kevés (még a normálisnál is kissé kevesebb, fogyókúrás mennyiség) :)

2014. máj. 18. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!