Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet, normálisan...

Mi bajom lehet, normálisan eszek, mégis fogyok?

Figyelt kérdés

15 éves lány/ 162/42 kg sajna!

Szerintetek mi lehet a gond? egész nap szinte csak eszek és mindig fél kilót fogyok!

2009. aug. 30. 18:35
1 2
 1/13 igabcsy ***** válasza:
100%

Szerintem minnél előbb menj el az orvoshoz, és kérj teljes vérképet. Abból sok mindent ki tudnak mutatni.

Van valami ami még esetleg feltűnt?

Olyanra gondolok, hogy nem érzel gyakran szomjúságot, szájszárazságot, esetleg bőrviszketést, vagy hogy sokat kell pisilni?

Esetleg valami más?

2009. aug. 30. 18:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Már elküldött az orvos vérvételre, és a vérképem tökéletes!Amúgy semmi olyat nem veszek észre h nagyon szomjas lennék!
2009. aug. 30. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:

Rokonomnak pajzsmirigy túlműködése (nem biztos, hogy ez szakkifejezés) miatt volt hasonló "gondja".

Mellesleg mennyit eszel egy nap pontosan? Hány kalóriát? Ha nem tudod kalóriában, leírnád ide nagyon részletesen miből mennyit eszel egy átlagos napon? Mellette mennyit mozogsz?

2009. aug. 30. 19:46
 4/13 A kérdező kommentje:

Rendesen:

Reggel 2kifli, joghurt,

Ebéd: Valami főzelék+ karfiol leves

Vacsora:valami kenyér vagy akármi teával

plusz egész nap eszek még gyümölcsöket zöldségeket

2009. aug. 30. 19:52
 5/13 anonim válasza:
75%
A barátnőm is ilyenben szenved neki is én adtam tanácsot most 12 éves és 45 kiló 10 évesen 17 kiló volt.szóval egyél sok gyümölcsöt mert a gyümölcsökben sok a cukor meg egyél azt ami jól esik.Ja meg sok kenyeret
2009. aug. 30. 19:52
 6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. aug. 30. 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:
krumplit, hüvelyeseket is nyugodtan ehetsz, amennyi beléd fér, de a zsíros kajákat kerüld, mert attól hosszútávon problémáid lesznek. dúsítsd az ételeket tejföllel, sajttal (pl ha rántottát eszel, szórd meg reszelt sajttal, kenyérrel egyed). napközben rágcsálj olajos magvakat, vagy ha sósat szeretnél, a ropi és a pattogatott kukorica nem olyan zsíros, mint a csipszek, ezeket eheted.
2009. aug. 31. 08:39
 8/13 anonim ***** válasza:
37%

Most akkor te kifejezetten fogysz? Hány kilót és mennyi idő alatt fogytál le? És mióta van ez?

A súlyod különben normális szerintem. Én 160 cm és 43-45 kg között ingadoztam egészen 19-20 éves koromig. Aztán híztam 50-re, majd fokozatosan feljebb az évek előrehaladtával.

A mostani fiatalok őrületesen nagy darabok, és lehet, hogy te üdítő kivétel vagy.:))

2009. szept. 6. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:

20:46-os vok

Most 54 kg vagyok és 35 éves. Csinos vagyok. Amíg a kortársaim bizony sokan eszement módon elhízottak!

2009. szept. 6. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:

áhh, sztem örülj neki!! :D

bár én lehetnék ilyen...én meg alig eszem és mégis stagnál a súlyom :(

2009. szept. 7. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!