Mi bajom lehet, normálisan eszek, mégis fogyok?
15 éves lány/ 162/42 kg sajna!
Szerintetek mi lehet a gond? egész nap szinte csak eszek és mindig fél kilót fogyok!
Szerintem minnél előbb menj el az orvoshoz, és kérj teljes vérképet. Abból sok mindent ki tudnak mutatni.
Van valami ami még esetleg feltűnt?
Olyanra gondolok, hogy nem érzel gyakran szomjúságot, szájszárazságot, esetleg bőrviszketést, vagy hogy sokat kell pisilni?
Esetleg valami más?
Rokonomnak pajzsmirigy túlműködése (nem biztos, hogy ez szakkifejezés) miatt volt hasonló "gondja".
Mellesleg mennyit eszel egy nap pontosan? Hány kalóriát? Ha nem tudod kalóriában, leírnád ide nagyon részletesen miből mennyit eszel egy átlagos napon? Mellette mennyit mozogsz?
Rendesen:
Reggel 2kifli, joghurt,
Ebéd: Valami főzelék+ karfiol leves
Vacsora:valami kenyér vagy akármi teával
plusz egész nap eszek még gyümölcsöket zöldségeket
Most akkor te kifejezetten fogysz? Hány kilót és mennyi idő alatt fogytál le? És mióta van ez?
A súlyod különben normális szerintem. Én 160 cm és 43-45 kg között ingadoztam egészen 19-20 éves koromig. Aztán híztam 50-re, majd fokozatosan feljebb az évek előrehaladtával.
A mostani fiatalok őrületesen nagy darabok, és lehet, hogy te üdítő kivétel vagy.:))
20:46-os vok
Most 54 kg vagyok és 35 éves. Csinos vagyok. Amíg a kortársaim bizony sokan eszement módon elhízottak!
áhh, sztem örülj neki!! :D
bár én lehetnék ilyen...én meg alig eszem és mégis stagnál a súlyom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!