Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zabpehely, lehet egyáltalán jó?

Zabpehely, lehet egyáltalán jó?

Figyelt kérdés

Ma másodjára próbáltam ki a zabpelyhet és számomra ehetetlen, ez a nyúlós-kocsonyaszerű állag. Teljesen íztelen és pépes valamint az a fűrészpor mellékíze.

Hiába raktam bele kakaóport vagy kókuszreszeléket, ez vállalhatatlan ízű volt.

Vízzel készítettem el, felfőztem. Kuka

Simán vízzel felöntöttem, hagytam picit állni, kakópor, megint kuka.

2019. máj. 18. 13:04
1 2 3
 21/25 Laylah ***** válasza:

Én úgy csináltam, hogy 35g kis szemű zabpehely (kövezzetek meg, nekem jobban bejött :D ), 30g fehérjepor (ízlés szerinti ízben), 5g kakaó, 125ml tej, 1 perc mikró.

Vagy a "túró rudis", 40g zabpehely, 5g keserű kakaó, eritrit ízlés szerint, 125g túró, 1 deci tej, 1 perc mikró.

2019. máj. 19. 19:48
 22/25 anonim ***** válasza:

Félre értesz, nem a kiszseművel van bajom, hanem bizonyos kiszeműekkel, mert nem bánnak vele tisztán és gyenge minőséget jelent, pedig nem kéne annak lennie :)

Spárosból pl ugyan olyan jó kis és a nagyszemű is.

A kisszemű pépesebb és gyorsabban és könnyebben szívja fel a folyadékot. Ez előny is és hátrány is egyszerre, attól függ melyiket szereted.

2019. máj. 19. 21:12
 23/25 Laylah ***** válasza:
Több válaszban is a nagyszemű volt említve, szinte mindenki azt veszi, azért írtam. :D Én eddig csak Cerbonát vettem.
2019. máj. 19. 21:22
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez is mutatja, hogy abból is lehet ehetőt és jót készíteni :)
2019. máj. 20. 12:16
 25/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szuperek vagytok. :D

Ma reggel parmalat ivójoghurttal próbáltam, megint nagyon jó lett. Azt hiszem, hogy megvan a befutó (nálam). 😅

Természetesen próbálkozni fogok a többi recepttel is.

2019. máj. 20. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!