Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik jobb ha diétázol?...

Eszto18 kérdése:

Melyik jobb ha diétázol? Műzli vagy zabpehely?

Figyelt kérdés
Tanácsot is szeretnék kérni hogy melyik fajta műzli és zabpehely a diétás. (márkára és névre gondoltam)

2019. febr. 11. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Zabpehely. Bármelyik jó ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot.
2019. febr. 11. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A müzli nem diétás, nemtudom honnan jött ez a tévhit és tart még mindig, de a müzli egy kalóriabomba. Alapból rengeteg kalória van benne, ehhez legtöbbször még hozzájön a plusz cukor, általában van benne valami szárított gyümölcs, ami szintén tiszta cukor, meg az olajos magvak. És akkor még plusz a tej, amivel leöntöd.

Zabpehelyből pedig bármelyik sima zabpehely jó (zabpehely, tehát nem a tasakos, cukros, instant hülyeségek), amennyiben ügyelsz a mennyiségre. Diéta alatt azért hasznos, mert kis mennyiségből is kiadós adagot tudsz készíteni egy kis főzéssel. Ha diétázol legjobb, ha nem tejben főzöd ki, hanem vízben, esetleg 0.1-es tejben. Cukrot nem teszel bele, hanem ízesíted fahéjjal, vagy egy kevés kakaóporral, esetleg eszel hozzá egy kis friss gyümölcsöt.

2019. febr. 11. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Müzliből max ez

[link]

Zabpehelyből meg bármelyik. Fél kg-osak általában, minden üzletnek van már szinte sajátmárkás.

2019. febr. 12. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Zabpehely. A müzli egészségesnek van kikiáltva, legalábbis 30 éve még annak mondták, de igazából tele van cukorral. Persze a rosttartalma lehet magas, de az a sima zabpehely is gazdag rostban. Én általában sajátmárkásat szoktam venni, fél kiló 200 forint körül van. Ha tartalmas reggelit akarsz, tehetsz bele gyümölcsöt, fahéjat, dióféléket.
2019. febr. 12. 16:51
 5/9 anonim válasza:
100%

[link]

Lidlben van ilyen zabpelyhes müzli és finom!

2019. febr. 12. 22:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2019. febr. 13. 06:00
 7/9 anonim válasza:
100%

Az a különbség, hogy a zabpelyhet prebiotikumnak tartják. Nem tudom milyen alapon de valahol olvastan és a természetgyógyász is ezt mondta.

Ha ezt a kérdést a google keresőbe írnád be akkor lehet, hogy kimerítőbb választ kapnál

2019. febr. 16. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A müzlit felejtsd el. Zabpehelyből a tasakos is inkább hízókúra, mint diéta. A sima, üres, tiszta zabpehely a jó választás.
2019. febr. 17. 13:17
 9/9 anonim válasza:

Én 40 vagyok, napi 2x müzli és egyszer jól lakom.

Fogytam ezzel néhány kilót úgy hogy mozgok is mellette.

A müzliben figyeltem mennyi a Ch olyat vettem amiben kevés, feldúsitottam chia magvakkal amik megdagadnak a gyomromban,hogy ne legyek éhes.

2019. júl. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!