Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki lehet gyógyulni az anorexiá...

Ki lehet gyógyulni az anorexiából teljesen és véglegesen?

Figyelt kérdés
saját tapasztalat? tapasztalat másoktól?
2010. júl. 6. 21:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Utolsók...nagy f*szokvagytok-_-

Nem igaz...ebbe a rohadt kérdésbe a csaj segítséget szeretne,erre leírja a fele,hogy ez csak divat betegség,sajnáltatjátok magatok stb.AMÍG nem tapasztaltátok meg ezt az egészet...legalább egy kicsit,ha lenne részetek benne...nem ezt mondanátok.Régebben én is az ellentábort erősítettem...és mi lett belőle?Egyszer volt egy mélypont az életemben...sorra veszítettem el azokat amiket/akiket szeretek,fontosak nekem.És nem ettem...nem fogyni akartam,egyszerűen csak nem volt étvágyam,depressziós lettem,amiből aztán egyedül(!),kiis lábaltam...megláttam,hogy milyen szép sovány lettem...pár napig elvoltam ettem normálisan,de ráálltam a mérlegre,és mikor egy kicsivel is többet mutatott elfogott a pánik.Nem értettem miért.Ez után már alig ettem,és élveztem a kontrollt.És nem olvastam női magazinokat,meg ilyeneket,sosem akartam olyan lenni mint a kifutókon a lányok meg semmi ilyesmi...Szóval lehet,hogy vannak wannarexiások,de vannak akik észrevétlenül kerülnek bele a betegségbe..és nem kell egyből leszólni mindenkit....

2010. júl. 7. 18:34
 22/25 anonim ***** válasza:

Figyelj, nem ismersz engem, és én se téged, nem akartam megbántani senkit, de nem én kezdtem a beszólogatást! Erről annyit hogy nekem egymást követő években halt meg nagymamám,anyukám,nagybátyám,én is voltam beteg, 80-ról 48 kg-ra fogytam 5 hónap alatt, teljesen megértelek.

De a 06.57-es hozzászólót nem,és én nem szóltam hozzá addig ilyen hangnemben, amíg ő meg nem tette velem. Ha vki tényleg beteg,eszébe sem jutna ilyen hangnemben válaszolni egy másiknak. És nem a kérdezőnek szólt ...

2010. júl. 7. 18:49
 23/25 A kérdező kommentje:

én nem szeretnék vitatkozni, sem mentegetőzni. Mindenki azt hisz rólam amit szeretne. A lényeg, hogy én tudom miféle dolgok játszódnak le bennem. Ami mind nem normális.Tudom, hogy van az a pár ember aki tudja miről beszélek..!

Akik divatból 'anorexiásak' azok nem anorexiásak. maximum lefogynak mert jaj paris hilton. és ennyi. képesek leszek ujra enni utána és nem húzódik el ez az egész évekig.

senkinek nem kívánom , hogy ezt megtapasztalja, de biztos vagyok benne, hogy az nem tudja pontosan miről is beszélek, aki nem volt még hasonló helyzetben.Így a legegyszerűbb azt állítani, hogy divatból lefogyok.Még szerintem a pszichiáter sem tudja igazán miylen is ez az érzés. Nem hiszem, hogy saját tapasztalatból beszélne. Tény, hogy segít, de egy sorstárs tapasztalata, tanácsa is ér minimum annyit!Legalábbis nekem. A kérdésem célja is ez volt. Egy kis plusz segítség , tanács, bíztatás.

2010. júl. 7. 20:38
 24/25 anonim válasza:
nekem sikerult
2012. febr. 16. 22:03
 25/25 anonim válasza:
Ki lehet gyógyulni, csak vigyázatosabb és egészségesebb étrended lesz (saját tapasztalat). szoktam enni sütit, rántott húst is, de a nagyon olajos dolgokat kerülöm, mindent mértékkel eszek, megszerettem a zöldségeket is, és már nincs súlyproblémám sem. Kitartás mindenkinek! ♥️
2023. okt. 23. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!