Hogyan lehet az anorexiából lelkileg is kigyógyulni?
Bocs az OFFért de ezt én is szeretném tudni... Mert nekem lelki okok miatt alakult ki és van még most is.
Megnyertem a depressziót és a pánikbetegséget is, meg olyan is volt hogy félautista vagyok (persze ez nem kialakult hanem velemszületett..) Szóval f@sza.
Hát....nemtudom.Mindenesetre én nem tudtam.Eszegettem valameddig,de mindig előjött az az érzés evés után,hogy jézusom megint híztam...és szó szerint látom ahogy vastagabb lett a combom.
Aztán valahogy egy idő után már nem bírtam,és visszaestem.Szóval akinek sikerült,annak minden elismerésem.:)
járj el konditerembe! én is minden falat után szinte beképzeltem magamnak, hogy máris vastagabb lett a combom, hájasabb a hasam stb... aztán elmentem konditerembe ( már 1 hónapja járok ) és rengeteget izmosodtam, és még vékonyodtam is.
mivel én inkább bulimiára hasonló tüneteket produkálok ( bezabálok, aztán bűntudat.. stb.. ) ezt tudom kompenzálni sporttal. kezdj el te is kondiba járni, és emeld az adagjaidat, meglátod, úgy fogsz vékonyodni és formásodni, hogy eszel, amikor megkívánsz valamit.
nekem ez sokat segített abban, hogy egyrész rendszerezzem az evészeteimet, és hogy ne kínozzon bűntudat minden falat után. mert elmegyek kondiba. ha kell minden nap szánok rá 1 órát. a lelkemnek nagyonjót tesz.
próbáld ki! egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!