Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy csinálja az aki zabál és...

Hogy csinálja az aki zabál és vékony?

Figyelt kérdés

Hónapok óta diétázom, van egy kolleganőm aki poénból kb szintén írja a kalóriáit a kalóriabázison mint én.

Kb napi 6000 kcal-t eszik..

Igy néz ki egy átlag napja:

reggel 7- 30 dkg fornetti, cukros energiaital

8-9 körül egy zacskó chips vagy sajtos tallér

11 körül egy nagy cukros cappucino

13 körül ebéd, változó, pl egy nagy adag túrós tészta, vagy rántott hús stb

ebéd után nasizik mikor mihez van kedve, Milka csoki, keksz, sütik stb

nap közben kb 2 liter cukros üdítő

aztán hazaérkezéskor vacsora, tojás, szalonna, vagy még egy adag főtt kaja amit az anyja főzött

aztán nasi nasi hátán van hogy 8 túró rudit megeszik egy este

Anyagilag is rengeteg, bár milliomosok szóval mindegy neki, de kalóriában 6000 körül szokott járni per nap. Napi mozgása kb 200 méter séta a kocsi meg a bejáratok közt, ülő munka..

És kb egész életében így táplálkozott..

Jelenleg 164 centihez 47 kg..

Ha nem genetik az alkat, hanem zabálás kérdése akkor pl ő hogy csinálja?

Több ilyen ismerősöm is van, csak őt konkrétan tudom mert most töltögeti a kalóriabázist és imád vele hencegni. Persze igazak amit beír, látjuk mennyit eszik, nem kamuzik

2019. máj. 10. 21:41
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Nem irigykedek, én se vagyok 100 kilo csak 77...

És én már szültem is ő meg nem.

Szóval nem is hasonlítom magunk össze.

Csak tegnap volt egy olyan kérdés, hogy a kövérek mit takaróznak azzal hogy genetika, mikor egyszerű a képlet, aki zabál az kövér..

Erről jutott eszembe, hogy ez azért akkor mégsem így van? :D

Amúgy meg én sose foglalkoztam vele mit zabál, csak mióta írom a kalóriabázist ő is elkezdte hogy az orrom alá dörgölje hogy én 1500at eszek 140 gramm ch-val ő meg 6ezret.. Szóval inkább vele vannak a bajok, nem velem. :D

2019. máj. 11. 11:01
 22/43 A kérdező kommentje:

Amúgy se akarok 47 kg csoffadt lenni, 60 kg akarok lenni (-17 kg)...

Arany középút. Nem vágyok arra, mint ő hogy egy 1.5 literes ásványvizet alig bír el :D Hogy cipelném úgy néha a gyereket? :D

2019. máj. 11. 11:04
 23/43 anonim ***** válasza:
55%
szerintem csak direkt szivat nem tudhatod mit eszik akkor amikor nincs a munkahelyén.. lehet betömi a fornettit és a pizzát meg a chipset de aztán otthon már nem eszik semmit csak beírja mintha evett volna..
2019. máj. 11. 20:59
 24/43 anonim ***** válasza:
29%

tegnap 10:53

Bocs, túl sok dagadt szöveg, nem olvastam el. Előbb fogyjál le a sok duma-duma-kifogás helyett.

2019. máj. 12. 17:57
 25/43 anonim ***** válasza:
26%
Szeretnél te ilyen 47kg-s csoffadt lenni ;)
2019. máj. 12. 18:14
 26/43 anonim ***** válasza:
75%

24.

Tipikus. Akkor cseréljünk. Éld át amit én, legyenek ilyen bajaid, tömjenek gyógyszerekkel amik megkeserítik az életed, tájékoztassanak félre, hogy milyen diétát kövess, aztán ugass. Mint írtam, megtaláltam a megoldást, folyamatban van. Neked meg ez legyen a legnagyobb boldogság, hogy beszólhattál egy életmódot váltott embernek aki minden nap azért küzd, hogy változtasson.

2019. máj. 12. 18:29
 27/43 anonim ***** válasza:
17%
Leszarom, én mozgok és ezért nem vagyok dagadt. Azt meghagyom a lustáknak a trillió kifogás mellé.
2019. máj. 12. 18:35
 28/43 anonim ***** válasza:
50%
Gratulálok neked.
2019. máj. 12. 18:57
 29/43 anonim ***** válasza:
66%

#27: Aki elhízott, és hormonális problémák miatt alacsony az energiaszintje, az nem tud annyit mozogni, hogy pusztán ezzel lefogyjon. Ezt nyilván nem érti az, aki egészséges.

Ez a videó segít megérteni, már ha tudsz angolul.

https://www.youtube.com/watch?v=Yo3TRbkIrow

2019. máj. 13. 02:09
 30/43 A kérdező kommentje:
Nem nem szeretnék, a gebeség ugyanolyan csúnya mint a kövérség. Szerintem.
2019. máj. 13. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!