Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A több sétálástól indult be...

A több sétálástól indult be az emésztőrendszerem jobban?

Figyelt kérdés
Egy áruházban dolgozom. Eddig 20 órában dolgoztam most 35 órában dolgozom. Sokat kell sétálni van egy órám ami méri hogy hány kilométert gyalogoltam És aszerint kábé nyolc kilométert gyalogoltam csak munka közben. Épületen belül lehet nem olyan jól mér futáshoz használom ezt az órát egyébként. Eddig a napi négy óra munka alatt le sétáltam körülbelül két három kilométert. Azt észrevettem hogy ha bizonyos kilométert le fotók vagy gyorsan futok akkor beindul az emésztésem jobban de nem tudtam hogy elég ha csak sokat sétálok. Elég sokat sétáltam eddig is de most még többet sétálok a 7 órás melóval.
2019. máj. 9. 07:42
 1/3 anonim ***** válasza:
El képzelhető, hogy igen
2019. máj. 9. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Mozgás közben pont hogy lassul az emésztés.

Mert mozgás közben nem arra van szüksége a szervezetnek, hogy a gyomrot, beleket dolgoztassa, hanem minden energiát a vazizmokba próbál juttatni.

Nézz utána a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszeri hatásoknak, ha érdekel a téma.

2019. máj. 9. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem a bélműködésre gondolsz véletlenül? Mert akkor igen, a mozgás serkenti a belek mozgását is.
2019. máj. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!