Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, érzem, hogy...

Mit tegyek, érzem, hogy feladom, hogyan tunjön el az elkeserdés?

Figyelt kérdés

Lefogytam 105 kilóról 77 kilóra 2,5 év alatt

Úgy érzem , hogy még mindig nagyon köver vagyok, a derekbösegem igy is 87 cm, es max 80 lehetne nöként .

Elegem van , azt hittem ebben a súlyban már bomba leszek , de nem igy törtent

2019. ápr. 27. 22:34
 1/6 A kérdező kommentje:
167 cm vagyok
2019. ápr. 27. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért gondolkozol rajta?

Gondolom megvaltoztattad az etkezésedet, tornázol, ne mérd magad állandoan.

Eld az eleted, egy kicsit tobbet tornázz,

És eszre se fogod venni ugy lemegy.

Csinálhatod szenvedve, vagy jókedvűen is.6

2019. ápr. 28. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Iszonyúan büszke lehetsz magadra, a legtöbb ember rég feladta volna. Mozogj sokat, táplálkozz továbbra is mértékletesen és ne tűzz ki magadnak elérhetetlen célokat. A mosolyod fontosabb egy párkapcsolatban, mint a derékbőséged!
2019. ápr. 28. 11:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. ápr. 28. 11:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz àllandóan a kilóiddal. Tartsd az étrended, mozogj mellé, és éld az életed. Majd lemegy a maradék is. Amúgy gratulàlok. :)

Én még csak 2 hónapnàl jàrok.

Biztos vannak hobbijaid amikkel gyorsan repül az idő:) Pasid, baràtaid stb.

Nem érdemes görcsösen ezzel foglalkozni mikor megy le a felesleg , bele lehet bolondulni. Inkàbb élj! Ha elérted a célod attól még ugyanúgy tartani kell ezt az életformàt, hisz ha nem, vissza fogsz hízni. Semmi nem fog attól megvàltozni ha fél év múlva éred csak el a célsúlyt. Minnél jobban megszokod az életmódod, annàl biztosabb hogy meg tudod tartani.:)

2019. ápr. 28. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal szebb vagy most, mint három éve voltál, ezt fénykép nélkül is biztosra meg tudom mondani :-) Ne azon rugózz, hogy mit nem sikerült még elérni. Te is tudod, hogy hülyeség ezen elkeseredni. Gondolj bele, hogy már most hány évvel megnövelted a várható élettartamod. Végleg letudni ezt a dolgot úgysem lehet, hiszen ha teljesen feladod az odafigyelést, akkor visszahízol.
2019. ápr. 29. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!