Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Feladom, nem megy örökre...

Feladom, nem megy örökre ilyen maradok (? )

Figyelt kérdés
Egész nap egészséges vagyok, éhes sem vagyok soha, este is jóllakom tejesen a vacsival, de mindig megrohanom az édességeket. Nem tudok ellenállni. Mit csináljak? Motivációm mi legyen? Kb 10 kg-ot kéne leadnom, hogyan csdináljam? mellé sportnak a futás jó?
2014. márc. 11. 21:09
 1/6 A. Zsombor válasza:
Én is ilyen voltam. Én akkor kezdtem leálni amikor kihatot az egészségemre pl:vitaminhiány. Szerintem ha az nem motivál,hogy az egészségedet kockáztatod akkor semmise fog. Gondolj bele:vitamin hiány,fizikailag nulla leszel,magas vérnyomás,nagyobb az esélye sokkal az átlagnál a szívmegállásnka,felmegy a koleszterin szinted és még egy ideig sorolhatnám. Elég ha otthon felülésezel és futsz valamint nem eszel annyi szemetet. Az lebegjen a szemed elött ,hogy egészséges akarsz lenni!
2014. márc. 11. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Csinálj ketogén diétát, ehetsz nyugodtan ketogén édességet, van egy csomó tök jó recept, kókuszzsír, édesítő, kókuszreszelék, kakakó, mogyoró, nagyon finomakat lehet összehozni és a a felesleged is elég gyorsan le fog menni(nekem 2 hónap alatt 6-7 kiló, pedig alapjáraton nagyon nehezen fogyok, 800 kariával és csomó sporttal se fogytam többet havi 1, max 2 kilónál)
2014. márc. 11. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, megpróbálom holnaptól. Az jó, ha mondjuk reggelire eszem egy tojás, egy bögre tea. Ebédre eszek ha tudok csirkét, párolt zöldséggel, vagy egy kis rizzsel, főzelék. Iskolában a menza szörnyű, nem nevezhető ételnek, és ha itthonról nem tudok vinni, a büféből kb. magos perecet tudok venni. Este vacsira mit egyek? Nap egy túrórudi belefér?
2014. márc. 11. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Alacsony ch tartalmú lisztekkel nagyon finom sütiket lehet csinálni, én évek óta így étkezem és nincs gond a súlyommal.
2014. márc. 12. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy egy tojás meg egy bögre tea reggelire az korán nem elég. Két tojás a minimum és egyél hozzá valami ch-t. Mondjuk tk kenyeret. Reggelire nyugodtan lehet többet enni, nem onnan kell elvonni a kaját.

Az édeségekkel meg... minek van nálad édesség, ha nem akarod megenni?

Ne vegyél és akkor nem lesz. Én is ilyen vagyok, most is volt itthon egy doboz keksz és benyomtam az egészet 5 perc alatt. Viszont ha nincs itthon semmi, akkor nem tudok mit csinálni. Többször is akartam sütni tortát itthon, de nem veszek cukrot és akkor már nem is tudok mit kezdeni.

2014. márc. 12. 13:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tőlem függ, mivel 4 testvérem van, és nekik meg van itthon nasi...
2014. márc. 12. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!