Mostmár csontkollekció maradok?
171 cm és 50 kg vagyok. Alapból hosszú, vékony kezeim és lábaim vannak. Az orvosok, a családtagok, de még a barát(nők) szerint is úgy nézek ki, mint egy anorexiás csontváz.
Még akkor is így gondolták, amikor 56 kg voltam.
Én mindent megtettem, hogy hízzak: kevés mozgás, zsíros, cukros táplálkozás. A mai menüm pl: szalonnás hagymástojás, pizza, 1 csomag pilótakeksz, 6 mikulás, 2 karéj zsíroskenyér.
A pajzsmirigyem rendben. A vastagbél-és gyomortükrözés negatív, sőt még a féregpete vizsgálat is. Lelki problémám sincs.
Akkor kezdtem el fogyni, mielőtt köves lett az epehólyagom, de a műtét után 5 hónappal sem bírok hízni :( Ötletem sincs, hogy mit tegyek vagy faljak már össze.
Köszi a választ.
Én szeretem az ilyen kajákat is, ha egészséges, ha nem. Természetesen csirkemellet, zöldséget, gyümölcsöt is szoktam enni, nemcsak ilyeneket. Ma egy kicsit kétségbeestem a reggeli mérleg után, ezért született meg ez a menü.
A mozgást viszont megfogadom, hátha legalább izmom lesz.
Hmm, az emésztésedet össze kell kapni, no ilyen dolgok miatt nem jó az epehólyaggal szórakozni.. illetve meg kellene előzni a betegségét.
Ugye szokványos magyarázat nincs az állapotodra. Orvosok nem tudnak mit mondani, te eszel rendesen.. mégis ez van.
Jöjjön a nem szokványos út:
Gluténérzékenység miatti felszívódási zavar, ezt a tükrözés kizárta az írásod szerint?
Akkor marad az energetikai probléma. Ezt gyógyteákkal, qigonggal, akupunktúrával lehet helyrehozni. Ehhez szakértővel kell konzultálni (ami ebben a témában én nem vagyok sajna).
Tegnap rám is a frász jött, hogy soha sem fogok meghízni, és megettem fél kiló csokit - megnéztem, és még kalóriában se ( makrókról ne is beszéljünk... ) éri el az ideálisat, amitől elvben felpakolnék valami tömeget, pluszban hasmenésem is volt. Tehát ezekről a kajákról ennyit, hülye voltam. Azért a csoki jól esett.
Ezekhez kitartás kell, számold ki, hogy mennyi szénhidrátra van szükséged, és alakíts ki egy étrendet; rizs, zabpehely, barnakenyér, krumpli stb. Ha nem változik a súlyod, megint növeled a szénhidrát bevitelt. Étkezések közt egyél olajos magvakat, és mozogj, az izom is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!