Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mostmár csontkollekció maradok?

Mostmár csontkollekció maradok?

Figyelt kérdés

171 cm és 50 kg vagyok. Alapból hosszú, vékony kezeim és lábaim vannak. Az orvosok, a családtagok, de még a barát(nők) szerint is úgy nézek ki, mint egy anorexiás csontváz.

Még akkor is így gondolták, amikor 56 kg voltam.

Én mindent megtettem, hogy hízzak: kevés mozgás, zsíros, cukros táplálkozás. A mai menüm pl: szalonnás hagymástojás, pizza, 1 csomag pilótakeksz, 6 mikulás, 2 karéj zsíroskenyér.

A pajzsmirigyem rendben. A vastagbél-és gyomortükrözés negatív, sőt még a féregpete vizsgálat is. Lelki problémám sincs.

Akkor kezdtem el fogyni, mielőtt köves lett az epehólyagom, de a műtét után 5 hónappal sem bírok hízni :( Ötletem sincs, hogy mit tegyek vagy faljak már össze.

2013. dec. 6. 21:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy mielőtt elkezdtem rohamosan fogyni, akkor 82 kg voltam és mindentől híztam.
2013. dec. 6. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ne egyél ilyeneket. egyél normális kajákat, egészségesen, húst zöldséget és gyümölcsöt, csak nagyobb adagokban. mozogni is mozogj nyugodtan, mert ezzel csak az éred el hogy az izomzatod visszafejlődik és még jobban csontkollekciónak fogsz tűnni...
2013. dec. 6. 21:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Én szeretem az ilyen kajákat is, ha egészséges, ha nem. Természetesen csirkemellet, zöldséget, gyümölcsöt is szoktam enni, nemcsak ilyeneket. Ma egy kicsit kétségbeestem a reggeli mérleg után, ezért született meg ez a menü.

A mozgást viszont megfogadom, hátha legalább izmom lesz.

2013. dec. 6. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Hmm, az emésztésedet össze kell kapni, no ilyen dolgok miatt nem jó az epehólyaggal szórakozni.. illetve meg kellene előzni a betegségét.

Ugye szokványos magyarázat nincs az állapotodra. Orvosok nem tudnak mit mondani, te eszel rendesen.. mégis ez van.

Jöjjön a nem szokványos út:

Gluténérzékenység miatti felszívódási zavar, ezt a tükrözés kizárta az írásod szerint?

Akkor marad az energetikai probléma. Ezt gyógyteákkal, qigonggal, akupunktúrával lehet helyrehozni. Ehhez szakértővel kell konzultálni (ami ebben a témában én nem vagyok sajna).

2013. dec. 6. 23:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Járj el edzeni. Kb. hasonló paraméterekkel rendelkeztem,mint Te- még még tavaly. Én se híztam egy dekát se. A barátom és a családom már szinte méretet vett rólam a koporsómhoz -.-" Anyám+ nagyanyám folyton bőgött, hogy ebbe bele fogok halni. Aztán kiderült laktóz/glutén érzékeny vagyok- erre kaptam gyógyszert, betartom a diétát, eljárok heti 3szor edzeni (kettle bell+ saját súlyos edzés), jó időben mindennap 25km bringa hard fokozaton. Most 56 kila vagyok, a család lenyugodott, uram szerint istennő lettem- az már egyéni szociális probléma, hogy soványan jobban tetszettem magamnak, de mindegy.. Neked is ezt javasolnám, pakolj magadra némi izmot, meg picit figyelj oda a kajára oszt' jó! (én is megeszem a napi csokim, max. odafigyelek, hogy laktózmentes legyen.)
2013. dec. 7. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Tegnap rám is a frász jött, hogy soha sem fogok meghízni, és megettem fél kiló csokit - megnéztem, és még kalóriában se ( makrókról ne is beszéljünk... ) éri el az ideálisat, amitől elvben felpakolnék valami tömeget, pluszban hasmenésem is volt. Tehát ezekről a kajákról ennyit, hülye voltam. Azért a csoki jól esett.

Ezekhez kitartás kell, számold ki, hogy mennyi szénhidrátra van szükséged, és alakíts ki egy étrendet; rizs, zabpehely, barnakenyér, krumpli stb. Ha nem változik a súlyod, megint növeled a szénhidrát bevitelt. Étkezések közt egyél olajos magvakat, és mozogj, az izom is kell.

2013. dec. 7. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mozgás, az nemcsak a testet formálja, hanem meghozza az étvágyat is. Nem kellenek a műkaják.
2013. dec. 8. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!