Segítene valaki? Le szeretnék fogyni, de mindig feladom.
Az egész úgy kezdődött, hogy az elmúlt 1 évben keveset mozogtam, tavaly nyáron például szinte egész nap csak ültem, és felszedtem néhány kilót. Nem sokról van szó, most 158 cm mellé 54 kg vagyok. És a hasam elég nagy, meg a combjaim is. Igazából most elkezdtem futni járni (szerencsére régen is sokat futottam, úgyhogy jól birom), 30 percet szoktam futni, emellé még kardiozok, és biciklizek, mikor mire van időm/kedvem.
13 éves vagyok, ezért nem követhetek semmiféle komoly diétát, ezért maradt az, hogy nem eszek egészségtelen dolgokat. Gyorskaját egyébként sem ettem soha, viszont anyukám nagyon sokat szokott sütni, és ezért mindig van itthon valamilyen sütemény. És itt kezdődik a probléma. Hogy egy ideig nemet tudok mondani, de aztán mindig az lesz a vége, hogy eszek egy sütit, aztán az egyből kettő lesz, és mire észbe kapok, már megint megettem egy csomót. Annyira el vagyok keseredve, mert ha ezek nem lennének, akkor minden menne simán. Csak a csáládom többi tagja nem fogyózik, és sokszor ebédre is egy csomó hízalaló kaja van. Persze mindig van olyan, amit ehetnék, mert fogyókúra szempontjából jó, csak közben ott van az asztalon a többi étel is, amiket sokszor szeretek is, és ahh... szóval nem tudok nemet mondani.
Valami tanácsot tudtok adni, hogy hogy lehetne ezt "legyőzni"? Nagyon örülnék, ha valaki adna tanácsokat, mert nem szeretem ahogy most kinézek, de ha meglátom a bűnös kaját, akkor mindig minden kimegy a fejemből, és eszek belőle. Privátban is írhattok! Bármilyen tapasztalatnak, bevált módszernek örülnék.
Bocsi, egy kicsit hosszúra sikeredett.
13/L
Ez főként fejben dől el, így ebben nem igazàn tudok segíteni, viszont!
Én is diétàzok, nem eszek semmi édességet, cukrosat, tésztát, holott gyakran megkívànnàm anya csinálta pörköltet nokedlival, sütivel. Nekem is bàtyàm van, aki nagyon édesszájú, így mindig van itthon csoki/süti/csokikrém/keksz vagy sós ropi.
Eleinte kissé nehéz volt, de aztán kezdtem hozzàszokni a tiszta kajáláshoz.
Esetleg megoldható lenne, hogy valaki veled egyen vagy külön egyetek, a nassikat pedig jól elrejteni.
Akárhányszor megkívánod, gondolj a célodra, gondolj arra, hogy nem hiába nyöszteted magad, mert ennek IGENIS VAN CÉLJA. S mikor eléred majd, nagyon büszke leszel magadra.
Kitartás, sok sikert!:)
Utolsó válaszol! Nagyon köszönöm! Most adtál egy kis löketet. Igazából most azt csinálom, hogy először csak minden édességből keveset eszek, és így szépen lassan csökkentem az adagokat.
remélem, végre sikerülni fog. :)
Hat ha mindig feladod akor az nagy baj nem baszax egy célt tűz ki magadal elé és
Harcolj érte meg amúgy is csak az első pár edzés nap nehéz utana már jó lesz edzeni és egyből nem szabad sokat edzeni szép fokozatosan kell előbb kevesebbet utána egyre tobbet akor már lesz kedved edzeni ha hoza szólsz az edzeshez vagy ha nem akor gondolja ára hogy végig kel csinálnom nincs mese vagy egy jo zene nekem ez mindig be vált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!