Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha folyton "feladom"?

Mit tegyek ha folyton "feladom"?

Figyelt kérdés
De még annak le se lehet nevezni. Szóval reggel felkelek elhatározom hogy ma diéta és torna. Aztan del körül nem tudom hogy de gondolok egyet hogy veszek ezt-azt délután...hazaérek akkor mondom biztos nem diétázok ilyenkor meg meghalok hogy ilyen akaratgyenge vagyok. Mit tegyek hogy rávegyem magam? Nem motivál az se hogy nyáron lehetnék bikiniben.
2018. febr. 19. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Ne tegyél semmit. Vedd tudomásul, hogy alapvetően meg vagy elégedve önmagaddal, nem vagy annyira hiú, hogy szándékosan sanyargasd magad, tulajdonképpen nagyon jól érzed magad a bőrödben.
2018. febr. 19. 16:07
 2/17 A kérdező kommentje:
De ez nem így van! 162cm és 85 kg vagyok...
2018. febr. 19. 16:10
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig ha te nem akarod, nekünk esélyünk sincs helyetted akarni... De megértem, milyen, ha valami fontos és mégsem csinálod. Ha csak fogyásról van szó, az még egyszerűbb, ott még mondani is tudok valamit. Nevezetesen azt, hogy válts egy jobb életmódra, amit élvezel is. Ez rengeteget segít.

DE az, hogy fél napig nem vagy képes kitartani az elhatározásaid mellett, az baj. Így nem fog menni. Sok önfegyelem szerintem nem kell a fogyáshoz, de egy kevéske azért igen.

2018. febr. 19. 16:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet segíteni az étrendeddel kapcsolatban,lehet a sportban is segítséget kérni , de elhatározni helyetted senki nem fogja magát .

Nem is tudom milyen választ vársz? Egy átlagembernek motiváció az,hogy nyáron (is) jól nézzen ki bikiniben , egészségesebb,erősebb legyen. Ha nincs motivációd,akkor nem hiszem,hogy igazán le akarsz fogyni .

De pár tanács remélem hasznodra lesz : 1. Tűzd ki a mi a célod,fogyni,izmosodni

2. Olvass utána mi szükséges ehhez ,és nagyjából mennyi időre lesz szükséged míg eléred

3. Állítsd össze,és TERVEZD MEG az étrended,nem kell hónapokra előre,de olyan hozzávalók legyen a hűtődben amik a célodnak megfelelnek . Főzzél ,akár több napra előre,előzd meg a nasizást ,és az útközben bekapok egy kakaóscsigát szindrómát . Nem kell drasztikusan egyik napról a másikra mindent megvonni,amit szeretsz , apránként is meg lehet változtatni az étkezési szokásokat . Sőt,hosszútávon ez a legcélravezetőbb.

Egy olyan életmódot kialakítani,amit életed végéig tudsz tartani .

4. A sportot is érdemes lépésről lépésre bevezetni,nem szükséges minden nap , és nem kell ájulásig .

Sok sikert! Minden a fejben dől el,tudjuk ! :)

2018. febr. 19. 16:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kaját veszel, az természetes, azt mindenkinek vennie kell. De ha már így van, akkor nézz szét a boltban, hátha találasz valamit, ami beilleszthető a diétádba.

Pl. fehér kenyér helyett tk. kenyér. Zsíros felvágottak helyett sovány sonka. Sovány sajt stb. Most itt hosszú lenne felsorolni, minek mennyi a kalória tartalma, de ha használnál valami oldalt, amit kiszámolja, akkor jobban látnád, mennyit ehetsz. Nem kell olyan hű de nagy motiváció hozzá, hogy kiszámolgasd, egész szórakoztató (és néha megdöbbentő) hogy miben mennyi kalória van.

Ja, és diéta /=/ éhezés. Annyit egyél, amennyi szükséges, ebben segít a kalóriaszámolás.

2018. febr. 19. 16:19
 6/17 anonim ***** válasza:
26%

Én is így vagyok vele.

Fél éve minden reggel elkezdem a diétát, legkésőbb este 5-ig bírom, aztán sz@rok rá.

Konkrétan már magamban beszélek, hogy igenis megtudod csinálni, menni fog, ne add fel. Aztán erre jön az ördög válasza és azt mondja: a nagy lóf. T.

Aztán itt vége is.

De most zuhanyzás után belenéztem a tükörbe és nem. Ez így nem mehet tovább. Nekem az segít, ami mások szerint hülyeség: azt mondják nem szabad diétát követni, mert az csak ideig tart aztán visszahízol. Nekem mégis könnyebb így elindulni, hogy meg van szabva a napom. Szóval GM diétázok, ma kezdtem, most épp ¾ grapefruitnál tartok. Lesz@rom, h éhezek. Megcsinálom és azért is jobb leszek. Meg azt is mondják, h nem szabad mindent megvonni. Nekem az segít, ha szigorú vagyok magamhoz. Ha eszek egy kocka csokit, abból lesz 3tábla. Inkább ráveszem magam nehezen, h ne egyek semmi nasit, minthogy megengedek x értékben és még nehezebben vegyek rá magam, h ne faljam fel az összeset.

Figyi, próbálkozz ilyenekkel. Írj előre egy holnapi tervet, h pölö reggel felkelsz és miután összekaparásztad magad kv helyett kocogsz 10 percet és az jobban felfrissít. Megtervezed a napi 3-5-nemtudomány étkezésedet, h mikor mit és mennyit fogsz enni. Aztán leírod, h este tornázol 15 percet. Na és ha meg van a terv akkor azt tartsd be. 1 napig. Ez fogja adni a továbbiakhoz a löketet, amikor reggel arra ébredsz, h dejoo, a tegnapom rendben volt.

Aztán legyen egy olyan terved, h leméred magad (súly, cm-ek) aztán pontosan 1 hét után megint. Ha egy hetet sikerül végigcsinálnod és látod az eredményt, az fogja a legnagyobb löketet adni! Lassan tervezz, ne úgy, h: cél jövő ilyenkorra -30kilo. Ennek semmi értelme. Illetve de, de kellenek kisebbek is. Amik motiválnak annyira, h ne add fel 2 óra alatt, de 2 hónap után se.

2018. febr. 19. 16:21
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! El is volt tervezve sőt bevásároltam mindent, lemértem magam, csináltam képeket, megfőztem de nem tudom...az agyanba jonnek ilyen h*lye mondatok hogy csak még ma zabálj be. Ezt nem tudom leírni. Lusta sem vagyok mert edzestervet is állítottam össze csak egyszer gondolok egyet és nem diétázok.
2018. febr. 19. 16:51
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
A 6-os válaszoló technikáját azonnal felejtsd el. A GM diéta nem ér semmit sem, csak ártasz magadnak. Az nem is diéta, hanem koplalás, és a végén, amikor elkezdesz normálisan enni, a kétszeresét fogod visszahízni. Semmi értelme. Életmódot válts, ne sanyargasd magad diétákkal. Sosem értem azokat az embereket, akik éheztetik magukat és úgy akarnak fogyni. Én naponta 5-ször eszem, sosem vagyok éhes, nagyon jókat eszek és így fogytam 10 kilót. Nem jobb így fogyni, mint éheztetni saját magad? Ne hallgass az idiótákra, csak magadat fogod tönkre tenni.
2018. febr. 19. 16:55
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak annyit tegyél, hogy mindenből fele annyit eszel.
2018. febr. 19. 18:26
 10/17 anonim ***** válasza:

Csak mert edzéstervet ír valaki, még simán lehet lusta... De én nem mondom, hogy lusta vagy, mert tudom, milyen, amikor az emberbe belebújik a kisördög. Én évtizedek óta nem tudok este lefeküdni, misztikus, de ez van. Evésnél is vannak éjjeli elborulások, de nagyon, nagyon ritkán, valahogy az kezelhetőbb, mint a lefekvés vagy elkezdeni valami alkotómunkát (ez utóbbiról könyveket is írtak, a gátolt művészek rém kreatívan tudnak nem alkotni)... Ez ilyen lelki gond, amit viszont neked kell valahogy megoldani. Én egyszerűen makacs vagyok és 256 elfuserált nap után is nekiesek újra :) Működik, csak sokáig tart.

Nem engedhetsz a rebellis, önsorsrontó tendenciáidnak mindig. Akkor elbuktál. Harcolj ellenük, akkor is, ha önmagaddal s a megszokással harcolni negéz. Ha feladod, kis túlzással véged.

2018. febr. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!