Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha folyton "feladom"?

Mit tegyek ha folyton "feladom"?

Figyelt kérdés
De még annak le se lehet nevezni. Szóval reggel felkelek elhatározom hogy ma diéta és torna. Aztan del körül nem tudom hogy de gondolok egyet hogy veszek ezt-azt délután...hazaérek akkor mondom biztos nem diétázok ilyenkor meg meghalok hogy ilyen akaratgyenge vagyok. Mit tegyek hogy rávegyem magam? Nem motivál az se hogy nyáron lehetnék bikiniben.
2018. febr. 19. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%
Aki ilyen akaratgyenge,szerencsétlen ember az meg is érdemli,hogy ne legyen jó teste!
2018. febr. 19. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj.. Nem voltam kover gyerek, de a csaladom folyamatosan szívta a verem, ennek az lett az eredmenye, hogy a reggeli es delutani orakban eheztettem magam, estere bezabaltam, így lett is 15-20 kg feleslegem a tinedzser eveimre. Mindent kiprobaltam, a 90 napos hulyesegtol kezdve (tonkrement az immunrendszerem) , a becsi dietan at (kihullott a hajam) az adipexig mindent. Es most, 22 evesen lattam be, hogy a sok segito kezet hiba volt felreloknom akik az eletmodvaltast ajanlottak. Mert nehez volt. Mert nem biztositott gyors eredmenyt. Mert konnyebb volt mas agymeneseit betartani, mint sajat magamnak merteket szabni. Aztan mikor valtoztattam, helyre allt az egeszsegem, a közérzetem, es nem mellesleg tok jol nezek ki. Tok jokat eszek, imadom a szarnyas hust, a halat,a zöldségeket. Sutemenyeket is sutok (fehercukor nelkul, zabpehellyel stb.) egyreszt kedvtelesbol, masreszt meg finom. De nem fogok hazudni Neked, koszono viszonyba sincs a friss peksutemenyekkel, a csupa csoki finomsagokkal, a cukraszdai tejszines suticsodakkal. A kerdes az mit szeretnel jobban.
2018. febr. 19. 23:03
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

Az én csokis sütijeim speciel vannak olyan jók, mint a lisztesek (főleg, amikor van benne liszt. mondjuk személyenként 5 gramm), úgyhogy azért az is megoldható, előző... Bár bizonyos étrendeken lehet, hogy nehezebben.

A kenyér és a krumpli nehezebb, de azt nem kell mindennap enni :)

De a kérdezőnek mintha nagyobb problémája lenne, hisz pár órán belül visszatér a régi stílusra, igazából el se kezdi a tervezettet. Arra kéne rájönni, miért.

2018. febr. 20. 00:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Elhiszem, és örülök, hogy megismerhetek egy ilyen csodakezű szakács/cukrászt. Akkor légyszi a kókuszgolyó diétás receptjét is dobd nekem össze, ami van olyan jó mint az origi :D
2018. febr. 20. 09:16
 15/17 anonim válasza:

Mást egyél mindt eddig, több zöldség/gyümit.

Foglald le magad bármivel ami maradandó élmény. Takaritás, felújítás, rajz...

Amugy lehet pajzsmirigy problêma is sajna.

Bikini akkor lány vagy! Menthetetlen, ez a hüjeség a nökben alap h pufiknak érzik magukat! Nagyobb pofont tudsz adni ha megbámtanak!

Nem tom a korod meg a családi genetikát sem! Ha az ősök is ijenek akor csak tönkre vágod a bélrendszered!

A test azt mondja éjheztetsz? Akkor raktározok ,mert kevés ami bw jut és rendszertelen.

Ha nem fulladsz, fel tudod emelni a lábaid pl széken ülve nyujtott lábbal vizszintesig akor semmi ok agodalomra!

Jaaj edzés tervet mondtam bocd!

Én azt szoktam mondani vigyáznom kell az alakomra ,le ne foggyak.

Elárulom 165 alacsony vagyok 90kg 43 éves.

Pajzsmirigy alulműködésem van, refluxom, laktoz intoleranciám, izületi csontosodásom!

Mind össze fügnek!

Már tudom mi a helyzet, nem foglalkoztat. Akinek nem tetszem vegyen magának tv-t ha kitakarom a képet.

2018. márc. 20. 14:34
 16/17 A kérdező kommentje:
-4 kilónál járok
2018. márc. 20. 21:53
 17/17 anonim válasza:

Hali,

Ez pont nem volt szempont a sok mondatom közt!

4kg? Menyi idő alatt?

Mi változott? Azt kell folytatni!

De ezek nem az én kérdéseim!

Ezek ha jól átmentek motíváló dolgok lennének!

Sok türelmet s kitartást!

2018. márc. 20. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!