Mit tegyek ha folyton "feladom"?
Az én csokis sütijeim speciel vannak olyan jók, mint a lisztesek (főleg, amikor van benne liszt. mondjuk személyenként 5 gramm), úgyhogy azért az is megoldható, előző... Bár bizonyos étrendeken lehet, hogy nehezebben.
A kenyér és a krumpli nehezebb, de azt nem kell mindennap enni :)
De a kérdezőnek mintha nagyobb problémája lenne, hisz pár órán belül visszatér a régi stílusra, igazából el se kezdi a tervezettet. Arra kéne rájönni, miért.
Mást egyél mindt eddig, több zöldség/gyümit.
Foglald le magad bármivel ami maradandó élmény. Takaritás, felújítás, rajz...
Amugy lehet pajzsmirigy problêma is sajna.
Bikini akkor lány vagy! Menthetetlen, ez a hüjeség a nökben alap h pufiknak érzik magukat! Nagyobb pofont tudsz adni ha megbámtanak!
Nem tom a korod meg a családi genetikát sem! Ha az ősök is ijenek akor csak tönkre vágod a bélrendszered!
A test azt mondja éjheztetsz? Akkor raktározok ,mert kevés ami bw jut és rendszertelen.
Ha nem fulladsz, fel tudod emelni a lábaid pl széken ülve nyujtott lábbal vizszintesig akor semmi ok agodalomra!
Jaaj edzés tervet mondtam bocd!
Én azt szoktam mondani vigyáznom kell az alakomra ,le ne foggyak.
Elárulom 165 alacsony vagyok 90kg 43 éves.
Pajzsmirigy alulműködésem van, refluxom, laktoz intoleranciám, izületi csontosodásom!
Mind össze fügnek!
Már tudom mi a helyzet, nem foglalkoztat. Akinek nem tetszem vegyen magának tv-t ha kitakarom a képet.
Hali,
Ez pont nem volt szempont a sok mondatom közt!
4kg? Menyi idő alatt?
Mi változott? Azt kell folytatni!
De ezek nem az én kérdéseim!
Ezek ha jól átmentek motíváló dolgok lennének!
Sok türelmet s kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!