Mennyi idő alatt lehet leadni 20 kilót?
Nagyon gyorsan esetleg visszatartott vizet lehet veszíteni, meg izmot. Az nem fogyás.
Nagyon gyors testzsírból való fogyás nem létezik. A zsírfelesleg leadása lassú folyamat. Türelmetlenséggel senki semmit nem fog elérni. Ha nincs sok túlsúlyod, heti fél kilóval érdemes számolnod. Mondjuk ha 100 kg felett vagy esetleg akkor lehetséges eleinte az 1kg hetente.
Én is rengetegszer elkövettem azt a hibát, hogy türelmetlen voltam, rossz módszerekkel próbáltam, és mikor nem ment úgy ahogy szerettem volna mert nem fogytam gyorsan sokat, feladtam és visszaszedtem mindent. Csomó ilyen jojóeffektuson vagyok túl, de rájöttem, hogy annak semmi értelme.
Másképp csinálom, más a hozzáállásom, lassú de biztos, ez az egyetlen út. Március 1 óta 7 kgt fogytam eddig szénhidrátszegény-zsírban és fehérjében gazdag étrenddel.
Gyors fogyás-gyors visszaszedés.
Lassú fogyás havonta fél kiló=Biztos siker.
Ha reálisan nézzük akkor egy év, így nem kell plasztikáztatnod magad, és a szervezeted sem teszed ki sokk-nak. Nincs olyan, hogy gyorsan lefogyni, nincs olyan hogy csodabogyó, csodaétrend stb. El kell felejteni.Apróbb trükkök vannak, de egyik sem megy az egészség rovására.
Ha gyorsan fogysz-gyorsan visszajön. A szervezetet nem lehet becsapni!
Én 2,5 év alatt fogytam eddig 55 kg-ot (145-90).
Sport + kaja +apró trükkök. általános recept nincsen ,minden szervezet más és más.
Nekem ez működik:- futás heti 2-3 x 12 km (ez kb. 1/3 részben segíti a fogyást, inkább a jó erőnlét, és a bőr feszességének megőrzése, valamint az izomarány növelése, így alapjáraton is többet éget el a szervezet)
-Eldobtam a BKV bérletet, így napi szinten 7-8 km gyaloglás,
-kaja: nincs fehérkenyér (alkalmanként azért előfordul), nincs édesség.
-Reggeli teljes kiőrlésű kenyérből egy szendvics (vajkrém, szalonna, zöldségek, majonéz, stb),
-Ebéd előtt 30 perccel 2 evőkanál útifűmaghéj 3 dl vízben
-Ebéd után 1 dl MIRA víz
-A nap hátralévő részében max csipegetés, ha éppen úgy érzem hogy szükséges, ez inkább hétvégén fordul elő, amikor otthon vagyok, és a család is vacsizik. De emiatt nem csináltam magamnak lelki problémát, a húsvéti menü is lement 3 nap után, minden külön extra nélkül)
-Egyébként mindent eszek (Szalonna-tepertő- húsok-tésztaételeket is)
-Ha komolyan gondolod hosszú távon gondolkodjál, a kampányszerű mozgalmak csak ideg-óráig működnek, és kiéhezteted magad, amit vissza is szedsz
-A kaja mennyiséget nagyon apránként csökkenntettem, hogy ne legyen túl nagy a hiányérzet.
-Egyébként a sört, és a fröccsöt is szeretem, nem is vonom meg magamtól.
-Sok sikert, lassan járj, tovább érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!