Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 kilót szeretnék leadni, de...

13 kilót szeretnék leadni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Jelenlegi súlyom 80 kg és ez a szám megijesztett eldöntöttem visszamegyek a régi súlyomra, azaz 67 kg szeretnék lenni. Az utóbbi 2 évben híztam meg, hanyagság miatt, sokat ettem, ráadásul szénhidrátdúsan. Napi 1200 kcal, teljes cukormegvonás (ez egészségügyi szempontból fontos) mellett milyen tempóban haladhatok? Mozogni szoktam, de nem rendszeresen. Bármilyen tippet/véleményt fogadok. 17/L

2018. okt. 1. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Körülbelül 2 kilót fogsz fogyni havonta. Ha sokat mozogsz, akkor 3-at.
2018. okt. 1. 22:46
 2/4 anonim válasza:
0%
Erre csak az elcsőpelt dolgokat lehet mondani: rendszeres evés(többször keveset), szénhidrát megvonás, sok folyadék, este 6 után már nem szabad enni, rendszeres mozgás (heti 3-4)
2018. okt. 1. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

Nem sokat írtál magadról, én minimum heti 1 kilót fogytam volna ennyi kis evéssel 80 kilósan, mozgás nélkül, mozgással többet, de az már koplalás, izomvesztés. A te anyagcserédről s izomtömegedről viszont fogalmam se lehet. Nyilván a fogyással csökkenni fog a kalóriaigényed azonos aktivitás mellett.

Inkább emelném a kalóriát és a mozgást, de ha valamiért nem tudod rávenni magad az utóbbira, s jól érzed magad ezzel a szörnyen kevés kalóriával s nem fogysz heti 1 kiló fölött, akkor mehet ez is. Azért igyekezz rendszeresebben mozogni, az egészséghez kell.

2018. okt. 2. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szabad enni 6 után, természetesen, a fogyás a kalóriaegyenlegen múlik. Ha az 1200-at betartod, ehetsz bármikor, amikor jólesik... Még az összetétel és az elosztás sem számít fogyás szempontjából, de mivel az egészség és közérzet is ott van, azért legyen egy jó étrend, jó elosztással. Ne éhezz napi több kis étkezéssel, ha neked más a jó (nekem minél több étkezés van, annál többször kell éheznem utána órákig, ha túl kicsi az étel ahhoz, hogy jóllakjak vele. s elég sokan vagyunk ezzel így. én inkább jóllakom és mozgok, de szerencsések még 1200 kcalt is el tudnak osztani többfelé. de sokba elég nehéz).
2018. okt. 2. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!