17 eves lany vagyok,165 cm es 55 kilo. Szeretnek 5-6 kilot leadni, hogy jobban erezzem magam a boromben. Ha nem eszem vacsorat, ez mennyi idot vesz igenybe? Illetve milyen mas modszert javasolnatok?
Nem lehet megmondani, mégis honnan tudjam, hogy lesz-e kalóriadeficited s mekkora? Kb. semmit nem tudok rólad. Még saját magammal kapcsolatban is kérdőjel az egész. A vacsora kihagyása nekem igen jó kalóriacsökkentés tud lenni, de ma éhes voltam s bevágtam egy 2000 kcalos ebédet (most számoltam ki, nem vagyok lelkes, de van ez így)... Ez fogyós nap, mert eleget mozogtam hozzá s jóformán csak ebédet ettem, de nem valami sok ment le ma. De egész laktató ételeket ettem, így a holnap könnyebb lesz.
Húst és tejet én sem eszem alapból, ez nem nagy korlát, nyilván más ételeket eszel és kész. Bármilyen normális kalóriabevitel és makró összehozható így is.
Ja, csak akkor hagyd ki a vacsorát, ha egyáltalán nem vagy éhes az utolsó étkezésed után aznap vagy ha minden más értelmes ötletet megpróbáltál is tudod, hogy neked esti éhezés kell a fogyáshoz (ismerek ilyen embert).
Első körben inkább egy jó, laktató étrendet javaslok. Nem tudhatom, ez milyen, mindenkit más laktat. Egyeseket még a gyümölcs, a zöldség és a zabkása is, amik engem egyáltalán nem, nekem a zsíros fehérjeforrások a jók (abból sem mind egyformán), kevés szénhidráttal. Tipikusan a fehérje azért jól laktat és sokakat a lassú felszívódású összetett szénhidrátok is.
Tojást eszel? Nem írtad, így gondolom, igen. Nos, az jó fehérjeforrás, de persze a hüvelyesek, gabonák, olajos magvak és zöldségek is sok fehérjét tudnak adni, főleg a hüvelyesek, persze, de sok kicsi sokra megy s vannak érdekesebb, de még jó étrendek, amiben egyik vagy másik komoly szerepet kap s így már jelentős fehérjeforrásként működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!