Hogyan lehet leadni 10 kilót?
Figyelt kérdés
Èn 160 cm vagyok ès 53 kg.Szeretnèk 43 kg lenni lapos hassal.Hogyan èrhetem ezt el? Görkorcsolyázok minden nap 7 km ès próbálok egèszsègesen ètkezni de mondanátok pár tippet?2018. júl. 26. 22:49
2/8 Miss Endzsi válasza:
Legyél 53 kilogramm, csak izomban, de semmiképp ne menj le 43-ra csak úgy.
3/8 Miss Endzsi válasza:
Előtte ne felejtsd el tájékoztatni anyukádat terveidről, és ne menj át anorexiába, legyen önképed.
4/8 anonim válasza:
Csináld csak, az emberek okádni fognak tőled, ha majd 43 kg leszel! Te majd azt hiszed csini vagy, a hátad mögött meg a kukába hánynak, olyan gusztustalan látvány leszel! A pasik rád sem fognak nézni, mert beteg leszel! 165 cm magas vagyok és 58 kg, voltam már fitness modell, most már csak hobbi szinten edzek, de elmondom, nincs az a férfi, aki a csontokra bukik. Lapos has, kerek fenék, feszes combok, és szép mell, ez a szép! Nem az anorexia!
5/8 Miss Endzsi válasza:
Így van, ahogy az utolsó mondja. A fiúk szeretika vékony nőket, de a nőknek erről más fogalmuk van. A fiúk a vékonyat arra értik, ha van feneked, lábad, tehát sportolsz.
6/8 A kérdező kommentje:
Ti nagyon fèlreèrtetetek engem :).Èn lapos hasat szeretnèk.Nagy hasam van ès oldalt is van egy uszógumi.Tudom nem megyek át anorexiásba egyszerűen csak ezt szeretnèm.Tippeket ès tanácsokat kèrtem nem pedig kioktatásokat ;).
2018. júl. 27. 20:17
8/8 Miss Endzsi válasza:
Úgy lesz szép lapos hasad, ha leadod a felesleges zsirt és helyére izmot épitesz. Olvasd el pl.:Sárga kapszula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!