Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5-6 kilót hogyan lehet értelme...

5-6 kilót hogyan lehet értelmes módon leadni?

Figyelt kérdés

Szeretném ha látszodna a testemen, hogy fogytam, de nem koplalós módszerrel szeretném elérni. Mit tanácsoltok?

Lány vagyok.

2018. márc. 15. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ! Hány éves vagy, hány kiló, milyen magas? Cm-ben mennyi a melled, derekad, csípőd, felkarod, combod? Mennyi a test-zsír százalékod?

Alapvetően ezek mind befolyásolják, hogy mennyi idő alatt és hogyan érdemes fogyni.

Koplalni amúgy abszolút nem kell, az nem is egészséges, egyél egészséges, normális mennyiségű kajákat, ne hagyj ki egyetlen ételcsoportot sem!

A mozgás is fontos: sportolj vagy mozogj rendszeresen, de legalább 2-3 nap egy héten. Az alakformáláshoz én futást, vagy a saját testsúlyos edzést javaslom, feszesítésre pedig a jógát (ez nem csak fizikailag erősít, de fejleszti a szellemi kitartó erődet is, ez pedig fontos az élet minden területén).

De ezek hatékonyságát is nagyban befolyásolja az, amit az elején kérdeztem :)

23/N

2018. márc. 15. 21:48
 2/2 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
Az előző nagyjából leírta,annyit tennék hozzá,hogy lehetőleg kerüld a cukrot(valamennyit viszont mindenképp),lisztes ételeket,krumplit,összefoglalva a szénhidrátdús ételeket.Fontos,hogy többször egyél keveset,így a gyomorátmérőd is csökken.Ha még el is mész mozogni,biztos,hogy gyorsan lemegy a pár kiló.A vízfogyasztást (napi min.2.5 L) ne feledd!!!Sok sikert!;)
2018. márc. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!